Libnet.ro
UNICEF

22:15

A fost batut crunt si e in stare grava: Da, din pacate este vorba de cel mai iubit concurent de la Asia Express...!

B1 B1,
A fost batut crunt si e in stare grava: Da, din pacate este vorba de cel mai iubit concurent de la Asia Express...!

Liviu Varciu, unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Asia Express, a trait experiente cu adevarat traumatizante in copilarie, despre care a vorbit in premiera, potrivit a1. ro. Am invatat sa. continuă pe B1

Un copil de patru luni din Straseni s-a stins la spital, unde a fost adus in stare grava

Un copil de patru luni, din satul Scoreni, raionul Straseni, s-a stins din viata, acum doua zile, in Sectia reanimare pediatrica a Institutului Mamei si Copilului. in capitala, micutul a fost adus in stare extrem de grava, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Barbat arestat dupa ce si-a batut crunt patru din cei sapte copii, suparat din cauza unor raspunsuri / Copiii au fost loviti cu biciul, cu pumnii si picioarele

Un barbat in varsta de 31 de ani din judetul Brasov a fost arestat dupa ce si-a batut crunt patru din cei sapte copii, suparat de raspunsurile primite dupa ce i-a intrebat ce au facut in acea zi. Copiii, cel mai mare in varsta de 9 ani, au fost loviti cu picioarele si pumnii in stomac si cu biciul peste spate, maini si picioare, iar unuia dintre ei, in varsta de 5 ani, i-a bagat o mana in jarul din soba incinsa, dupa care l-a strans de gat si a continuat sa-l loveasca cu palmele si cu pumnii in piept.

CIOLOS: Suntem, din pacate, aproape in situatia Rusiei

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, referindu-se la decizia BEC care a respins alianta USR PLUS, ca suntem din pacate aproape in situatia Rusiei.

Tragedie in showbiz: IA 19 PASTILE PE ZI! Vedeta preferata a romanilor, internata in STARE GRAVA... (FOTO)

Cutremur pe scena mondena! Cantareata Alessia trece printr-o situatie medicala delicata si a marturisit ca, din cauza problemelor de sanatate, este nevoita sa ia 19 pastile pe zi, potrivit.

Barbat din Colacu, decedat la spital, dupa ce a fost batut intr-un bar

Politistii din cadrul Politiei Orasului Racari au fost sesizati, luni, 11 martie, de catre medicii de la UPU Titu, cu privire la faptul ca un barbat in varsta de 47 de ani, care a fost adus cu ambulanta, a decedat in urma bataii primite intr-un bar.

Bietul FLORIN BUSUIOC! Din pacate, DRAMA continua! Fanii indragitului prezentator, in LACRIMI

Din fericire, Florin Busuioc a trecut cu bie peste cel mai critic moment din viata lui, si anume, dupa infarctul suferit. El se afla inca in perioada de recuperare, dupa problemele de sanatate pe care le-a.

Evadatul din Jilava este inca in libertate. Barbatul are de ispasit zece ani de inchisoare

Un detinut care a evadat din penitenciarul Jilava este cautat si la aceasta ora. Valeriu Constantin Azamfirei are de ispasit zeceani de inchisoare pentru mai multe talharii. in noaptea de.

Un conac din Vaslui este scos la vanzare cu pretul unui apartament

Un conac a carui poveste a inceput acum trei secole este scos la vanzare cu pretul unuiapartament! Desi conacul are un potential turistic urias, mostenitorii vor sa-l vanda la licitatie cu un pret .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )