Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

B1 B1,
Liviu Varciu si Andrei Stefanescu au confirmat totul: Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Nea Marin, gazda emisiunii Poftiti la Nea Marin, s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu. in cadrul noului sezon, Nea Marin si-a gasit nasul, fiind vorba de copilul sau. Astfel, Liviu Varciu,. continuă pe B1

Am baut, te-am injurat, dar... Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la Antena 1...

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu s-au reunit cu Nea Marin, insa evenimentul nu a fost unul deloc linistit. Baietii au venit pusi pe fapte mari, dar au fost altoiti rapid, potrivit a1. ro. Cei.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Andreea Marin, in lacrimi: Este atat de sensibil... Din pacate, acum TOTUL se confirma..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Din pacate, stresul si-a spus cuvantul: Este vorba de celebra Andreea Esca...

Andreea Esca este stresata din cauza fiicei sale, Alexia, care va pleca, in curand, sa studieze in Anglia. Eu sunt si mai stresata, dar eu stiu sa pastrez aparentele. Eu o incurajez pentru ca este o s.

Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatia bucatori din intreaga lume, chef Joel Robuchon, a incetat din viata luni la varsta de 73 de ani, scrie Le Figaro. Acesta a sat la carma unora din cele mai vizite restaurante din.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )