Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine este barbatul care o saruta in vazul lumii pe Mihaela Radulescu

B1 B1,
Cine este barbatul care o saruta in vazul lumii pe Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu si-a obisnuit fanii cu aparitii care mai de care mai excentrice. De asemenea, vedeta nu este tocmai conservatoare nici cand vine vorba despre postarile de pe paginile de. continuă pe B1

Politikix: Cine este politicianul care a inventat HASTAG DILIBAU

Nu toti politicienii traiesc si pe retelele de socializare. Sunt multi care vad in Facebook un BAU BAU, o arma de manipulare. Uite ce spune un presedinte de comisie din Parlament: Cel care are.

Cine este atacatorul care a semanat groaza la Hamburg. A ucis un om si a ranit grav alti sase, in timp ce striga Allah Akbar

Autorul atacului cu cutitul comis vineri la Hamburg in Germania este un barbat de 26 de ani nascut in Emiratele Arabe Unite, a declarat politia locala, precizand ca inca incearca.

Cine este ciobanul care s-a fotografiat alaturi de presedintele Klaus Iohannis (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a petrecut week-end-ul in la munte, alaturi de sotie. Cuplul prezidential s-a aflat in Parang, facand o drumetie in zona. Si cum se.

PUPA-TE-AS! Cine o saruta in vazul lumii pe Mihaela Radulescu

Mihaela Radulescu si-a obisnuit fanii cu aparitii care mai de care mai excentrice. De asemenea, vedeta nu este tocmai conservatoare nici cand vine vorba despre postarile de pe paginile de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )