Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ilie Nastase, gest socant pe aeroport. Fostul tenismen a tras-o de par pe Brigitte (FOTO)

B1 B1,
Ilie Nastase, gest socant pe aeroport. Fostul tenismen a tras-o de par pe Brigitte (FOTO)

Ilie Nastase si Brigitte au plecat impreuna cu avionul in Franta. inainte sa se imbarce, cei doi sotiau avut un conflict in vazul tuturor celorlalti pasageri. Fostul. continuă pe B1

Serena Williams, raspuns devastator pentru Ilie Nastase. Ce va pati fostul mare tenismen roman

Serena Williams i-a raspuns lui Ilie Nastase, dupa remarca acestuia cu tenta rasista, la adresa viitorului copil al tenismenei. Sunt dezamagita sa stiu ca traim intr-o societate unde oameni ca.

Gest nesperat in scandalul lui Ilie Nastase: Daca sunteti ofensati de asta, ar trebui sa plecati de pe aceasta planeta!

Scriitorul si vloggerul britanic, Thomas Baden-Riess, a facut un gest nesperat in scandalul lui Ilie Nastase. Potrivit Prosport. ro,acesta a sarit in apararea fostului tenismen, spunand ca.

Vreau sa fiu rasfatata cum a fost ea. Brigitte Sfat, GELOASA pe Amalia Nastase? Ce pretentii are dupa separarea de fostul tenismen

Desi relatia de iubire dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-a incheiat, lucrurile nu s-au linistit intre cei doi. Sotia fostului tenismen vrea sa aiba un statut asemanator cu cel al Amaliei.

Vreau sa fiu rasfatata cum a fost ea! Brigitte Sfat, GELOASA pe Amalia Nastase? Ce pretentii are dupa separarea de fostul tenismen

Desi relatia de iubire dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat s-a incheiat, lucrurile nu s-au linistit intre cei doi. Sotia fostului tenismen vrea sa aiba un statut asemanator cu cel al Amaliei.

Lewis Hamilton i-a luat apararea Serenei Wiliams in scandalul cu Ilie Nastase: Cred ca este formidabila. Ma inspira (FOTO)

Lewis Hamilton, triplu campion mondial de Formula 1, a avut si el o reactie in urma scandalului iscat de Ilie Nastase. Fostul tenismen a facut un comentariu rasist la adresa Serenei Williams, aflata pe locul.

Ilie Nastase i-a cerut scuze Serenei Williams, dupa o saptamana de la scandalul iscat la Fed Cup: Reactia mea a fost spontana

Fostul tenismen Ilie Nastase i-a cerut, vineri, scuze Serenei Williams, dupa un comentariu controversat la adresa copilului ei, scrie Agerpres. Pe de alta parte, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei a acuzat-o, din nou, pe jucatoarea britanica Johanna Konta ca nu avea dreptul sa discute cu arbitrul de scaun, dupa ce, in timpul competitiei, a facut-o sa planga.

FOTO Cine e si cum arata antrenoarea care sustine ca a fost facuta curva de Ilie Nastase, dupa ce i-ar fi spus ca el nu se culca decat cu femei sub 35 de ani

Ilie Nastase face ce face si se afla in centrul atentiei, iar ultima saptamana l-a avut pe fostul mare tenismen roman in prim plan.

Lucian Becali, reactie ACIDA la adresa lui Ilie Nastase dupa incidentul de la Fed Cup

Numele lui Ilie Nastase a fost pe primele pagini in ultimele zile in urma comportamentului sau nesportiv de la Fed Cup. Fostul tenismen a fost dat afara de pe teren, in acest weekend, dupa ce.

Simona Halep, despre atitudinea nepotrivita a lui Ilie Nastase: Nu pot sa accept modul in care a vorbit (FOTO)

Ilie Nastase a ajuns din nou in centrul atentiei dupa ce a provocat un adevarat scandal in urma meciului dintre Romania si Marea Britanie, din FedCup. Fostul tenismen a avut un comportament.

Ilie Nastase: imi cer scuze pentru comportamentul si vorbele mele

La o saptamana dupa derapajele verbale din timpul meciului de Fed Cup Romania-Marea Britanie, fostul tenismen isi cere scuze publice. in ultimele zile, numele meu si situatia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )