Libnet.ro
UNICEF

16:45

Motivul surprinzator pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Adevărul Adevărul,
Motivul surprinzator pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Expertii in limbajul trupului au emis niste ipoteze absolut credibile despre gestul de afectiune pe care cele doua cupluri faimoase NU il fac in public. Care este adevaratul motiv pentru care Ducii de Cambridge si Donald Trump cu sotia lui nu se tin de mana in vazul lumii?. continuă pe Adevărul

Motivul incredibil pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Expertii in limbajul trupului au emis niste ipoteze absolut credibile despre gestul de afectiune pe care cele doua cupluri faimoase NU il fac in public. Care este adevaratul motiv pentru care Ducii de Cambridge.

Motivul incredibil pentru care mii de suedezi aleg sa isi implementeze microcip

Aproximativ 3. 000 de suedezi au ales sa isi monteze microcipuri in ultimii trei ani, conform Euronews. Motivul este insa unul mai putin asteptat. Acestia prefera sa poarte microcip ca sa nu mai fie.

Ce s-a intamplat cu bijuteriile Printesei Diana.Motivul pentru careKate Middleton nu le mai poate purta

Bijuteriile printesei Diana au inceput sa fie vazute de public la Kate Middleton si Meghan Markle. Noul statut al Printului Harry de barbat insurat ar putea duce la o aparitie mai frecventa ale bijuteriilor.

Motivul pentru care lifturile au oglinzi.Sigur nu stiai asta!

Putini stiu ca motivul secret pentru care toate lifturile sunt dotate cu oglinda este ca reduce anxietatea. Poate parea surprinzator, dar oglinda distrage de la angoasa sa si cea mai deprimata persoana din.

Motivul pentru care Printesa Charlotte nu are voie sa stea la aceeasi masa cu parintii ei

Si copiii din Familia Regala au multe reguli de urmat. Publicatia Harpers Bazaar Australia sustine ca Printesa Charlotte este nevoita sa stea la masa copiilor in timpul vizitelor oficiale, si nu pentru.

Motivul pentru care o femeie a nascut la o clinica de avorturi

O femeie din Mississippi a intrat in travaliu si a nascut la singura clinica de avorturi din statul american. Femeia se afla la un control pentru a afla in ce stadiu se afla sarcina, insa era mai avansata.

Cinci motive pentru care sa vii la Fashion Route 2018

Anul trecut am debutat cu o editie pilot, in care ne propuneam sa facem o radiografie a pietei romanesti de fashion: cine sunt jucatorii, cum si-o impart, cum se vinde si ce cumpara romanul. Anul acesta, Fashion ROute se intoarce cu o noua editie in.

Lupta pe viata intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au dezvoltat o adevarata pasiune pentru masinile scumpe si puternice. Stefan Banica Jr. a fost surprins, de fotoreporterii Click!, cu noua lui achizitie, un BMW M4, al c.

Lupta pe viata si pe moarte intre Stefan Banica Jr. si Andreea Marin: Suma uriasa pentru care a pornit razboiul (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica Jr. au dezvoltat o adevarata pasiune pentru masinile scumpe si puternice. Stefan Banica Jr. a fost surprins, de fotoreporterii Click!, cu noua lui achizitie, un BMW M4, al c.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )