Libnet.ro
UNICEF

22:45

Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

B1 B1,
Oana Lis si-a inecat amarul la un eveniment monden! A GOLIT mai multe PAHARE, apoi a facut ASTA in vazul TUTUROR (VIDEO)

Oana Lis a golit mai multe pahare la un eveniment monden si, la un moment dat, a decis sa faca un live pe Facebook. Si nu decolteul urias a atras atentia, ci paharul, care se golea cu fiecare. continuă pe B1

Scandal monstru pe litoral! Oana Lis, prinsa cu un barbat insurat!

Incredibil, dar adevarat! Desi este casatorita cu Viorel de sapte ani, Oana Lis pare ca s-a cam plictisit de fostul edil al Capitalei! in vacanta pe care a petrecut-o la mare, blondina si-a facut de cap si a .

Da, e ADEVARAT! Toata lumea PLANGE! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul TRIST: Fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Cunoscutii fostului primar sunt in lacrimi! Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de Viorel Lis...

Potrivit celor mai noi informatii despre starea de sanatate a fostului primar al Bucurestiului, vestile despre Viorel Lis sunt din ce in ce mai rele, fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si mergand.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )