Libnet.ro
UNICEF

09:00

Vica Blochina, SCANDAL MONSTRU in vazul tuturor! Blondina a fost DESFIGURATA si iNJURATA de iubitul sau chiar pe strada (FOTO)

B1 B1,
Vica Blochina, SCANDAL MONSTRU in vazul tuturor! Blondina a fost DESFIGURATA si iNJURATA de iubitul sau chiar pe strada (FOTO)

Vica Blochina a fost implicata intr-un mega scandal in mijlocul strazii. LACRIMI PENTRU HORIA MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A FOST FACUT iN MIEZ DE NOAPTE! IMAGINI SOCANTE FOTO) Potrivit unor surse citate de. continuă pe B1

Vica Blochina, iNJURATA ca la USA CORTULUI de iubit, chiar in fata politistilor: Dispari de aici, FOMISTO! Mi-ai MANCAT BANII, da-te jos din masina mea! (FOTO)

Vica Blochina a fost protagonista unui incident halucinant. Desi se parea ca traieste o frumoasa poveste de iubire, vedeta a fost umilita de iubit chiar pe strada, potrivit unor surse citate de.

Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

Pentru ca are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, in acelasi timp, preocupata de aspectul ei fizic, Vica Blochina a gasit cea mai rapida si eficienta solutie pentru a-si intinde, ridica si intineri pielea fetei fara sa apeleze la operatii. Odata la cateva luni, Vica isi revitalizeaza tenul apeland la medicul sau estetician, Iancu Morad, care ii face un tratament ce dureaza doar 20 minute.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )