Libnet.ro
UNICEF

18:15

A ajuns de URGENTA la spital... CLIPE GRELE pentru ANDREEA MARIN: Din pacate vestile nu sunt bune...

B1 B1,
A ajuns de URGENTA la spital... CLIPE GRELE pentru ANDREEA MARIN: Din pacate vestile nu sunt bune...

Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata. Pe langa numeroasele vacante si clipe frumoase, vedeta a trecut si prin momente mai putin placute atunci cand a ajuns pe mana medicilor, din cauza. continuă pe B1

DRAMA in muzica! Fanii ANTONIEI sunt socati: E in stare CRITICA la spital! Vesti triste pentru ALEX VELEA

Celebra cantareata Antonia a trecut prin momente grele! Bunicul vedetei, Mihail, a fost internat de urgenta in spital si operat pentru a-i fi salvata viata. S-a intamplat rapid! Bunicul Antoniei s-a simt.

Andreea Marin recomanda produsele cu eticheta verde de la Negro 2000

Andreea Marin recomanda produsele cu eticheta verde de la Negro 2000. Heringul este unul dintre preparatele sale preferate si il considera perfect pentru masa de la pranz.

Nu mai putea RESPIRA... Din pacate ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata. Da, desigur, astfel de vesti sunt putin.

E vorba de Andreea Marin si IUBITUL TINEREL: Fanii sunt in stare de SOC! (FOTO)

Andreea Marin si Stefan Banica au divortat acum 5 ani, insa in prezent au familii perfecte alaturi de parteneri mult mai tineri. in plus, atat iubitul Zanei, cat si sotia lui Stefan au reusit sa.

Cinci fete de la un centru de plasament au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice

Cinci adolescente cu varste cuprinse intre 13 si 16 ani, de la un centru de plasament din Iasi, au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice. in acest caz au fost declansate anchete. Conform.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )