Libnet.ro
UNICEF

10:30

Andreea Esca, de NERECUNOSCUT! Nimeni nu a mai vazut-o asa pe vedeta ProTV (FOTO)

B1 B1,
Andreea Esca, de NERECUNOSCUT! Nimeni nu a mai vazut-o asa pe vedeta ProTV (FOTO)

Andreea Esca 48 de ani) a dat uitarii cosmarul de acum doua luni, cand ea, sotul si fiul lor au fost diagnosticati cu noul coronavirus. Vedeta ProTV pare hotarata sa se bucure cat mai mut de viata si. continuă pe B1

Imaginea virala cu Andreea Esca. Cum a indraznit sa apara in fata fanilor. Nu multe vedete din Romania ar avea curajul asta

Ca este una dintre cele mai curajoase vedete din Romania nu mai este pentru nimeni un secret. Imaginea virala cu Andreea Esca. Iata cum a aparut in fata fanilor vedeta de la PRO TV! Andreea Esca, imagine virala de ziua ei in urma cu doar cateva zile, Andreea Esca a sarbatorit, alaturi de familie si .

Romania TV, abonata la amenzi de la CNA. Andreea Esca a fost implicata

O noua sanctiune pentru Romania TV. De data aceasta motivul fiind mai multe titluri si abordari de tipul click-bait. Asadar, astazi 10 septembrie, pe masa Consiliului National al Audiovizualului au ajuns nu mai putin de 10 rapoarte. Romania TV, abonata la amenzi de la CNA Telespectatorii complet nemultumiti de ce au vazut si auzit, au .

eMAG da toate aceste produse la pret de chilipir: mai prinzi asa ceva doar cand greseste preturile

EMAG are o multime de reduceri de care sa profiti in aceasta perioada. Am ales produse care sa te ajute sa intri mai bine in toamna. Nicio cautare de reduceri n-ar trebui sa treaca peste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )