Libnet.ro
UNICEF

20:47

COSMAR in Grecia pentru o cunoscuta VEDETA din Romania: Tornada a BLOCAT-O pe autostrada! (FOTO)

B1 B1,
COSMAR in Grecia pentru o cunoscuta VEDETA din Romania: Tornada a BLOCAT-O pe autostrada! (FOTO)

Raluca Moianu se afla pe autostrada din Grecia in momentul furtunii catastrofale din noaptea de miercuri spre joi 11 iulie). Vedeta, dar si alti romani aflati in vacanta in Grecia, au surprins imagini. continuă pe B1

Blocaj la medicii de familie si in spitale. Sistemul informatic pentru cardurile pacientilor din Romania a cazut din nou

Probleme la sistemul informatic din Sanatate! Cardurile pacientilor au fost din nou blocate. Ce anunta Casa Nationala de Sanatate despre erorile frecvente pe care le intampina? Sistemul informatic din Sanatate, probleme cu nemiluita Cardurile de sanatate ale pacientilor au fost din nou blocate din cauza erorilor pe care le tot intampina sistemul. Casa Nationala de .

VEZI AICI daca si PENSIA ta va fi RECALCULATA! ANUNT IMPORTANT pentru toti PENSIONARII din Romania!

Schimbari importante in sistemul de pensii, odata cu promulgarea Legii pensiilor. Potrivit noului proiect, multe pensii vor fi recalculate.

Vedete din Romania prinse de tornada ucigasa din Grecia

Tornada ucigasa din Grecia, cea care a luat nu mai putin de 6 vieti, le-a surprins si pe doua dintre vedetele autohtone. Iata despre cine este vorba si ce povestesc despre momentele de groaza pe care le-au trait i vacanta! .

Eugen Teodorovici si-a pus medicii din Romania in cap. Cum a gafat in timpul unei declaratii de presa

Eugen Teodorovici a facut o serie de declaratii controversate in privinta sistemului medical din Romania. Doctorii nu-l vor ierta prea curand pentru cele afirmate in cursul zilei de miercuri. Teodorovici, gafa monumentala: in sistemul medical lipseste calitatea umana Eugen Teodorovici a declarat, in cursul zilei de miercuri, ca sistemului de sanatate din Romania ii lipseste .

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume. Pozele sunt reale

Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai frumoase locuri exotice din lume poate fi numita simplu: Raiul pe Pamant. E stiut ca, daca mergi prin tara noastra, peisajul se schimba la fiecare 90 de kilometri, dar de oaze in mijlocul muntilor nu s-a auzit. Plaja salbatica din Romania care concureaza cu cele mai .

De unde provin ingredientele folosite la restaurantele KFC din Romania. Multi spun ca americanii ne-au luat de prosti, dar nu e chiar asa

Atat de bune incat nu te-ai mai intrebat ce contin? Majoritatea oamenilor care aleg sa consume mancare de la fast-food nu este atenta la alimentatie. Stiai ca mare parte din ingredientele detinute de fast-food-urile renumite provin din Romania? Ingredientele de la restaurantele KFC, de la furnizori romani S-a demonstrat ca un procent de 70% din .

ONDREJ SAFAR, COUNTRY MANAGER CEZ ROMANIA: Nu ne grabim sa vindem activele din Romania

Safar, CEZ Romania: Piata din Romania se numara printre cele mai stabile din regiune, inca, si suntem fericiti aici Grupul CEZ nu se grabeste sa isi vanda activele din Romania si continua cu proiectele pe care le-a demarat la noi in tara, anuntand ca va incepe si unele noi, deoarece piata de la noi se numara printre cele mai stabile din regiune, a afirmat, ieri, Ondrej Safar, country manager CEZ Romania, in cadrul unei conferinte de presa.

Situatie fara precedent! Un medic dintr-un spital din Romania, neplatit din 2015

Situatie bizara intr-un spital din Romania! Un medic chirurg este neplatit de spitalul cu care aveacontracte de prestari servicii. Spitalul Universitar Constanta nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe.

Ministrul ungar de Externe: Instantele din Romania sa inceteze practica de a amenda alesii maghiari Melescanu: Nu este acceptabila o interventie a Guvernului in Justitie

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, i-a solicitat lui Teodor Melescanu sa se asigure ca instantele din Romania inceteaza practica de a amenda cu sume de ordinul milioanelor de forinti alesii maghiari, din cauza folosirii limbii materne si a simbolurilor maghiare. in replica, ministrul roman de Externe a transmis ca intr-un stat democratic, cu stat de drept functional, nu este acceptabila o interventie a Guvernului in Justitie, cerand ca oficialii ungari sa evite pe viitor orice provocari la adresa Romaniei. Peter Szijjarto a solicitat ignorarea deciziilor instantelor judecatoresti si interventia statului roman in justitie.

Un cunoscut sportiv din Romania a apelat la serviciile unei prostituate, dar dupa ce partida de amor s-a terminat, femeia a facut o descoperire neasteptata

Un cunoscut sportiv din Romania a apelat la serviciile unei prostituate, dar dupa ce partida de amor s-a terminat, femeia a facut o descoperire neasteptata. Amancio Paraschiv, celebru luptator de Kickboxin.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )