Libnet.ro
UNICEF

12:45

Drama prin care trece vedeta din cauza rolului jucat in Las Fierbinti: Daca vorbesc mai mult, ma apuca plansul

B1 B1,
Drama prin care trece vedeta din cauza rolului jucat in Las Fierbinti: Daca vorbesc mai mult, ma apuca plansul

Rolul Gianinei din Las Fierbinti s-a lipit de Anca Dumitra ca timbrul de scrisoare siin vreme ce pentru notorietatea ei e bine, pentru cariera cinematografica, din pacate, e mai putin. continuă pe B1

Aeroportul londonez Gatwick isi suspenda zborurile din cauza unei probleme la sistemul de control al traficului

Aeroportul londonez Gatwick a anuntat miercuri seara ca isi suspenda toate zborurile din cauza unei probleme la sistemul de control al traficului aerian, relateaza Reuters, dpa si AFP. Din cauza unei.

Scandal mondial din cauza licitatiei statuii lui Tutankhamon

Egiptul a alertat Interpol-ul din cauza licitatiei unei statui la Londra a lui Tutankhamon care ar a.

Reactia Spitalului Colentina in urma acuzatiilor din cauza infectiilor nosocomiale

Conducerea Spitalului Clinic Colentina reactioneaza dupa acuzatiile privind presuspuse decese ale unor pacienti din cauza infectiilor nosocomiale, dobandite pe durata internarii. Directorul medical da.

Radu Mazare s-a casatorit la Penitenciarul Rahova. Sotia, Roxana Mihalache: Este suparat pentru situatia nedreapta prin care trece

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, s-a casatorit miercuri cu Roxana Mihalache, in cadrul unei ceremonii oficiate la Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 9 ani de inchisoare pentru coruptie. La iesirea din penitenciar, proaspata sotie a spus ca acesta este suparat pe motiv ca situatia prin care trece este una nedreapta.

Cel putin 35 de raniti din cauza turbulentelor in cursul unui zbor de la Vancouver la Sydney

Cele putin 35 de persoane au fost ranite usor dupa ce un avion de pasageri al companiei Air Canada, care zbura de la Vancouver la Sydney, a fost afectat de o serie de turbulente, scrie Mediafax, citand BBC News.

Stirile ProTV: Amenda de 15.000 de euro pentru un hotel din cauza listei de mic dejun. Cum incalca GDPR

O lista aparent banala pe care apareau numele clientilor unui hotel le-a adus patronilor o amenda de 15 mii de euro. S-a intamplat in Capitala, unde foaia cu pricina, a fost fotografiata, si postata pe o retea sociala.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 IULIE. Leii sunt tensionati din cauza partenerului, Scorpionii trebuie sa discute sincer cu jumatatile lor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi?.

Doi romani au murit in Grecia, din cauza fenomenelor meteo extreme - VIDEO

Doi cetateni romani, o femeie si un baiat de 8 ani, si-au pierdut viata dupa ce acoperisul unui restaurant din Nea Plagia regiunea Halkidiki ) s-a prabusit ca urmare a fenomenelor meteo extreme vant foarte.

Majoritatea patronilor din Romania pierd bani din cauza lipsei de lucratori (studiu)

Cei mai multi dintre antreprenorii din Romania resimt lipsa de forta de munca si sufera pierderi de bani din cauza aceasta, releva un studiu publicat, marti, de o firma de consultanta.

DIN CAUZA NEINDEPLINIRII CONDITIILOR LEGALE Consiliul de Administratie al SIF5 a respins convocarea actionarilor

Solicitarea de convocare a AGA SIF Oltenia venise din partea grupului format de SIF1 si SIF4 si avea drept scop demiterea lui Tudor Ciurezu de la conducerea SIF5 Consiliul de Administratie al SIF Oltenia SIF5) a respins, in sedinta de ieri, convocarea actionarilor societatii cu sediul in Craiova, ceruta de grupul format din SIF Banat - Crisana SIF1) si SIF Muntenia SIF), ca urmare a neindeplinirii conditiilor legale de forma si de fond, se arata in raportul SIF5 remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )