Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fiul actritei Tily Niculae, probleme de sanatate din cauza pandemiei. Vedeta isi duce bebelusul la sedinte de kinetoterapie (VIDEO)

B1 B1,
Fiul actritei Tily Niculae, probleme de sanatate din cauza pandemiei. Vedeta isi duce bebelusul la sedinte de kinetoterapie (VIDEO)

Baietelul de doar 5 luni al actriteiTily Niculae resimte mici probleme de sanatate din cauza pandemiei. Vedeta a povestit intr-o interventie video in emisiunea La Maruta ca,din cauza faptului c. continuă pe B1

Nepotul Sorinei Guta, atacat fara mila din cauza unei femei. Ce s-a intamplat, de fapt, in timpul bataii din Timisoara.

Nepotul Sorinei Guta a avut parte de cea mai proasta noapte din viata lui. in mijlocul orasului a fost atacat cu batele. Motivul, parca din filme scos, a fost o femeie. Nepotul Sorinei Guta, atacat fara mila din cauza unei femei in urma evenimentelor din noaptea trecuta, politistii timisoreni au retinut pentru 24 de ore .

DIN CAUZA UNOR FAPTE DIN CAZIERUL LUI BILTEANU Biofarm nu beneficiaza de autorizatia de utilizator final pentru alcoolulnecesarproductiei

Dragos Bilteanu a renuntat la mandatul de administrator al societatii, incepand de ieri Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Directia Generala a Vamilor, a respins cererea Biofarm BIO) privind acordarea autorizatieide utilizator final pentru alcoolulnecesarproductieide medicamente,din cauza unor fapte inscrise in cazierul judiciar a lui George Bilteanu, membru in Consiliul de Administratie al societatii, se arata intr-un raport al producatorului de medicamente remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Un alt roman cunoscut a murit din cauza coronavirusului. Avea doar 44 de ani

Conform datelor de ieri, 4 septembrie, in Romania sunt 3. 812 persoane decedate in urma infectarilor cu noul coronavirus. La aceasta lunga lista a deceselor se mai adauga un nume important din magistratura romana, decedat in cursul zilei de ieri. Un nou roman cunoscut a murit din cauza coronavirusului Conform informatiilor aparute in presa, un pacient .

Parisul amana o reuniune ministeriala franco-rusa din cauza afacerii Navalnii

Franta a anuntat marti ca amana o intalnire a ministrilor de externe si ai apararii francezi si rusi prevazuta pe 14 septembrie la Paris, din cauza tensiunilor legate de otravirea disidentului rus Aleksei Navalnii, noteaza AFP.

Sesiunea Parlamentului European de la Strasburg, anulata din cauza riscului sanitar Eurodeputatii se vor reuni la Bruxelles

Sesiunea Parlamentului European prevazuta saptamana viitoare la Strasbourg este anulata din cauza riscului sanitar prea mare si va avea loc la Bruxelles, a anuntat marti presedintele PE, David Sassoli, potrivit unui comunicat citat de AFP.

Ambasadorul Germaniei la Moscova, convocat din cauza declaratiilor Berlinului cu privire la otravirea lui Navalnii

Ministerul rus de Externe a anuntat marti ca l-a convocat pe ambasadorul Germaniei la Moscova, Karl Helfferich, din cauza declaratiilor Berlinului cu privire la otravirea lui AlekseiNavalnii, relateaza Reuters, conform news. ro.

Omul de afaceri Ionel Turturica a murit din cauza infectiei cu COVID-19

Omul de afaceri Ionel Turturica a murit din cauza infectiei cu COVID-19. Avea 63 de ani si se afla de mai multe zile la terapie intensiva.

AGENTIA EUROPEANA DE MEDIU: Romania are cea mai mare rata a deceselor din cauza poluarii din Europa

Romania este statul UE cu cea mai mare rata de decese legate de factorii de mediu, potrivit unui studiu publicat marti de Agentia Europeana de Mediu AEM). Astfel, 19% din decesele inregistrate anual in Romania sunt legate de poluarea atmosferica si fonica, efectele schimbarilor climatice de exemplu caniculele) si expunerea la substante chimice periculoase, anunta g4media.

inca un medic a murit din cauza coronavirusului: Azi nu imi vine sa cred ca nu mai este

Este doliu in lumea medicala din Dolj, unde un medic a fost rapus de noul coronavirus. Estevorba de medicul Cristiana Pirsoi. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook, de medicul primar dr. Livia.

inca un medic roman a murit din cauza COVID-19

Un medic din Dolj a pierdut lupta cu noul coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )