Libnet.ro
UNICEF

01:05

HALUCINANT: Noi DEZVALUIRI despre moartea lui Michael Jackson..

B1 B1,
HALUCINANT: Noi DEZVALUIRI despre moartea lui Michael Jackson..

La 11 ani de la moartea Regelui muzicii pop, Michael Jackson, au aparut noi informatii despre vedeta. Documentele arat ca in momentul decesului Michael Jackson nu avea in stomac decat medicamente partial. continuă pe B1

Procurorul Nita, noi dezvaluiri despre mafia deseurilor din Portul Constanta

Procurorul Teodor Nita, care instrumenteaza cazul celor 16 containere cu deseuri, care in acte figur.

Michael Jackson avea tatuaje bizare si era chel in momentul mortii. Dezvaluiri din autopsia artistului

Autopsia lui Michael Jackson a dezvaluit detalii privind starea cantaretului la momentul mortii, arata tabloidul Daily Mirror, citat de Mediafax. Vedeta avea tatuaje cosmetice la buze si la sprancene si nu mai avea aproape deloc par pe cap. El avea un tatuaj bizar pe frunte, conceput astfel incat sa mascheze faptul ca purta peruca.

Detalii socante ale autopsiei lui Michael Jackson, dezvaluite dupa 10 ani de la moartea starului

Autopsia lui Michael Jackson a dezvaluit, dupa 10 ani de la moartea megastarului, detalii terifiante privind starea sa fizica. Michael avea tatuaje cosmetice la buze si la sprancene si era complet chel.

Bigi, fiul cel mic al lui Michael Jackson, si-a sarbatorit majoratul alaturi de fratii sai

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, care si-a schimbat numele din Blanket in Bigi in 2015, a implinit 18 ani vineri. Fratii sai - Paris si Prince Michael Jackson au marcat ziua speciala cu un tribut pe social media si o cina cu sushi.

Ministrul interimar al Transporturilor, noi precizari despre metroul din Drumul Taberei. in ce stadiu sunt, de fapt, lucrarile

Lucian Bode, ministrul interimar al Transporturilor, a facut noi precizari despre stadiul lucrarilor privind metroul din Drumul Taberei. Oficialul avanseaza o noua data pentru deschidere. Ministrul interimar al Transporturilor, noi precizari despre metroul din Drumul Taberei Potrivit estimarilor Metrorex, tronsonul de metrou Drumul Taberei Universitate va avea o lungime de 9,06 km si 12 .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )