Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ilinca Vandici a cazut in depresie in timpul pandemiei. Ce decizie a luat!

ADPM ADPM,
Ilinca Vandici a cazut in depresie in timpul pandemiei. Ce decizie a luat!

O vedem mereu cu zambetul pe buze si o atitudine pozitiva, insa perioada pandemiei a adus-o pe Ilinca Vandici in pragul depresiei. Iata ce decizie a luat atunci vedeta! . continuă pe ADPM

Ilinca Vandici a ajuns la psiholog. Ce se intampla, de fapt, cu vedeta de la Kanal D

Este una dintre cele mai indragite prezentatoare din Romania, are o familie minunata, insa nu toate sunt asa cum si-ar fi dorit. Ilinca Vandici a ajuns la psiholog. Iata ce se intampla, de fapt, cu vedeta Kanal D! De ce a ajuns Ilinca Vandici la psiholog?! Desi foarte putine vedete recunosc ca sunt momente in .

Concertul de 600 de ani. Chiar e pe bune: a inceput deja de 20 ani si nu s-a oprit nici in timpul pandemiei

Un concert a inceput acum 19 ani si este preconizat sa se termine in anul 2640. Nu este minciuna, este cat se poatre de adevarat, iar concertul are loc intr-o biserica din Germania. Concertul a continuat fara probleme chiar si in timpul pandemiei de coronavirus. Un concert a inceput acum 18 ani si este programat .

Traficul de droguri a explodat in timpul pandemiei Cum au ajuns in Europa cantitati record de cocaina

Traficul de droguri a explodat in timpul pandemiei de coronavirus, a declarat luni pentru DPA un specialist al Europol. Expertii apreciaza ca gruparile criminale au trecut recent la traficul de droguri in special pe cai maritime, ascunzandu-le printre echipamente medicale, in contextul in care traficul aerian s-a prabusit aproape complet din cauza pandemiei.

Anxietatea copiilor in timpul pandemiei va lovi generatii intregi. Ela Craciun a primit analiza specialistilor in primul seminar online Super Mame cu Super Puteri.

Ela Craciun a gazduit un seminar online de mare interes pentru parintii care se pregatesc pentru noul an scolar al copiilor lor. Vedeta a transmis online discutia pe care a avut-o cu trei specialisti cheie, dezbatand subiectul momentului: Scoala online sau. la scoala?. I-a avut astfel alaturi pe Adrian Marinescu medic specialist boli infectioase), Radu Leca psiholog clinician) si Diana Raducanu director adjunt Liceul Teoretic Jean Monnet), care au analizat tema redeschiderii scolilor din propria perspectiva.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )