Libnet.ro
UNICEF

21:45

Kim Kardashian, intr-una dintre cele mai indraznete tinute de pana acum. Starleta a aparut cu sanii la vedere la o gala dedicata frumusetii FOTO

Adevărul Adevărul,
Kim Kardashian, intr-una dintre cele mai indraznete tinute de pana acum. Starleta a aparut cu sanii la vedere la o gala dedicata frumusetii FOTO

Vedeta de televiziune Kim Kardashian 38 de ani) a uimit cu rochia pe care a purtat-o la Hollywood Beauty Awards, o creatie a casei de moda Thierry Mugler, din anul 1998. continuă pe Adevărul

Raport: NATO se confrunta cu una dintre cele mai grave crize. Una dintre cele mai dificile probleme este chiar presedintele Trump

Alianta Nord-Atlantica se confrunta cu una dintre cele mai grave crize din ultimele sapte decenii, fiind afectata de o serie de provocari, inclusiv interne, dintre care cea mai mare este lipsa unei conduceri puternice si principiale din partea SUA, arata un raport elaborat de experti in securitate, potrivit Mediafax.

17 firme romnesti participa la MWC Barcelona, unul dintre cele mai mari trguri de tehnologie

Saptesprezece firme romanesti din domeniul tehnologiei participa in perioada 25-28 februarie 2019, la o noua editie a targului international Mobile World Congress Barcelona, unul dintre cele mai mari evenimente IT din Europa.

Cum a aparut SIDA, una dintre cele mai cumplite boli ale omenirii. Legatura cu cimpanzeii si teoriile conspiratiei

SIDA sau sindromul imunodeficientei umane este una dintre cele mai cumplite maladii. A ucis milioane de oameni, fiind identificata abia in anii 80. Este de altfel si una dintre cele mai recente maladii ucigatoare ale omenirii, iar in jurul sau sunt numeroase controverse si teorii ale conspiratiei.

Reduceri eMAG: Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

Numai de bine. Cele mai cool tinute de la Saptamana Modei de la New York

Designerii americani au dictat ultimele tendinte la saptamana modei de la New York. Extravaganta si eleganta au fost cuvintele de ordine. Pentru sezonul toamna - iarna 2019, casele de moda de peste Ocean propun.

Sondaj Parlamentul European: PSD, PNL si Pro Romania ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare (FOTO)

PSD, PNL, Pro Romania si USR ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile europarlamentare din luna mai, se arata intr-un sondaj publicat, luni, de Parlamentul European. Astfel,Parlamentul.

Romanii platesc printre cele mai mari dobanzi si rate din Europa

Romanii platesc printre cele mai mari dobanzi si rate din Europa. Cu toate ca avem, culmea, printre cele mai mici salarii, alaturi de bulgari, bancile ne imprumuta mai scump pe noi fata de cehi, austrieci sau.

Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta

Terapia prin arta este inainte de toate o forma de expresie ce ajuta o persoana sa isi exteriorizeze sentimente sau emotii prin desen, pictura, colaje sau modelaj. Care sunt cele mai importante beneficii ale terapiei prin arta aflati din materialul de mai jos.

Cele mai ieftine masini hibrid plug-in pe care sa le cumperi in Romania

Cele mai ieftine masini hibrid plug-in din Romania nu sunt chiar atat de ieftine, dar s-ar putea sa te scuteasca ulterior de pretul carburantului. Daca nu ai curajul si nici banii necesari ca.

Business report: Dacia ncepe anul cu pedala de acceleratie la podea; Unul dintre cei mai importanti investitori americani n Rusia a fost retinut la Moscova; Clujul are cele mai multe proiecte de retail n constructie, dupa Bucuresti

Miza unei piete de miliarde, gestionata prin ordinele ANAF. Doua ordine ale presedintelui ANAF emise in 2018 provoaca distorsiuni grave in lantul de comercializare al produselor petroliere. Europa trebuie sa mai aloce 100 de miliarde dolari pentru aparare. Tarile europene trebuie sa cheltuiasca peste 100 de miliarde de dolari suplimentare in domeniul apararii pentru a-si respecta angajamentul fata de SUA si NATO.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )