Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mirela Vaida refuza sa-si trimita copiii la gradinita: Nu ne-a convins nicio autoritate publica ca vor fi in siguranta (VIDEO)

B1 B1,
Mirela Vaida refuza sa-si trimita copiii la gradinita: Nu ne-a convins nicio autoritate publica ca vor fi in siguranta (VIDEO)

Mirela Vaida a vorbit luni seara despre faptul ca nu si-a trimis copiii la gradinita din cauza ca nu are incredere in sistemul de invatamant. Vedeta a fost invitata in platoul emisiunii Sinteza zilei. continuă pe B1

De ce nu si-a trimis Mirela Vaida copiii la gradinita. Mesajul dur pe care il transmite autoritatilor

Mirela Vaida a luat decizia sa nu-si duca deocamdata copiii, pe Carla si pe Vladimir, la gradinita si asta pentru ca nu a fost convinsa de autoritati ca au luat cele mai bune masuri pentru inceperea in siguranta a noului an scolar. in plus, prezentatoarea TV atrage atentia asupra unui lucru revoltaror: parintii trebuie sa cumpere din banii lor multe din produsele de curatenie sau alte produse necesare pentru buna desfasurare a actului educational din gradinite.

VIDEO De ce nu si-a trimis Mirela Vaida copiii la gradinita: Nu ne-a convins nicio autoritate publica ca vor fi in siguranta

Mirela Vaida 38 de ani) a luat decizia sa nu-si duca cei doi copii ai sai la gradinita si explica de ce a luat aceasta decizie. Prezentatoarea de televiziune nu a fost convinsa de autoritati ca au luat cele mai bune masuri pentru inceperea in siguranta a noului an scolar.

Mirela Vaida este revoltata. Nu s-a mai putut abtine si a rabufnit: Nu e normal

Prezentatoare TV, Mirela Vaida are trei copii care merg la gradinita, astazi, 14 septembrie. Aceasta este revoltata de modul in care au fost deschise scolile de catre autoritati. Mirela Vaida nu s-a mai putut abtine Mirela Vaida isi face griji pentru ce se va intampla in perioada urmatoare. S-au deschis gradinitele si scolile, insa profesorii .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )