Libnet.ro
UNICEF

08:15

Oana Roman pleaca in vacanta in Italia! Vedeta merge la Roma si nu se teme de CORONAVIRUS

B1 B1,
Oana Roman pleaca in vacanta in Italia! Vedeta merge la Roma si nu se teme de CORONAVIRUS

Italia trece prin momente grele din cauza epidemiei de coronavirus. Multi romani din zona se tem si este criza de masti chirugicale. in acelati timp, una dintre celebrele noastre vedete este optimista si nu se. continuă pe B1

Cum s-a imbracat Oana Roman la ziua fetitei sale. Accesoriile care le-au luat ochii invitatilor

Ce aparitie spectaculoasa a avut Oana Roman la ziua fetitei sale? Vedeta si fiica ei le-au furat privirile invitatilor prin tinutele lor formidabile. De asemena vedeta a facut publica si o postare in care se afla cu Isabela, fetita ei. Cum s-a imbracat Oana Roman la ziua fetitei sale Cunoscuta vedeta si realizatoare TV, Oana .

Roman stabilit in Italia, despre situatia provocata de coronavirus: Scolile sunt inchise; Autoritatile se implica, au informat populatia

Dragos Mihai, roman stabilit in Italia, in regiunea Veneto, in care sunt inregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus, a facut dezvaluiri despre situatia dificila intampinata de comunitatea de romani din tara.

Niciun sportiv roman venit din Italia nu se afla in carantina

Sportivii romani care s-au intors din Italia nu vor fi plasati in carantina, acestia avand parte de control amanuntit la aeroport.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )