Libnet.ro
UNICEF

18:00

I se spunea razbunatorul! Ce i-a facut STEFAN BANICA Jr fostei iubite: Femeile din viata sa au ramas iNMARMURITE...

B1 B1,
I se spunea razbunatorul! Ce i-a facut STEFAN BANICA Jr fostei iubite: Femeile din viata sa au ramas iNMARMURITE...

Victorie in instanta pentru Stefan Banica Junior! Vedeta a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani! Camelia ceruse in. continuă pe B1

Salariul lui STEFAN BANICA jr arunca in aer lumea mondena: SUMA e cu adevarat interesanta...

Suma uriasa pentru Stefan Banica junior de-a lungul celor 14 sezoane ale emisiunii Dansez pentru tine pe care le-a prezentat! Onorariul lui Banica junior era de 25. 000 de euro pe editie, adica 100.

AMANUNTE INCENDIARE despre noua NUNTA a lui STEFAN BANICA jr: Totul a iesit abia acum la iveala...

Cristi Brancu a analizat de curand relatiile prin care a trecut Stefan Banica Jr. Am stat si m-am gandit cum si-a schimbat comportamentul fata de nunta Stefan Banica Junior de-a lungul anilor.

LAVINIA PARVA rupe tacerea despre STEFAN BANICA Jr: Da, e vorba de inca UN COPIL!

Lavinia Parva 33 de ani) si Stefan Banica Jr. 50 de ani) formeaza unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea mondena. De curand, Lavinia Parva nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca isi doreste .

Bomba in showbiz: Stefan Banica jr. si Oana Sirbu, din nou iMPREUNA! Totul s-a petrecut la aniversarea de 51 ani a artistului (VIDEO)

Stefan Banica jr. si-a serbat implinirea a 51 de ani intr-un loc unde invitatii n-au avut semnal la telefoane si, prin urmare, n-au putut sifona poze, filmulete si informatii de la petrecere: un piano-bar af.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )