Libnet.ro
UNICEF

07:15

Catrinel Sandu, DISTRUSA DE DURERE la CREMATORIU! Iata mesajul SFASIETOR de ADIO...

B1 B1,
Catrinel Sandu, DISTRUSA DE DURERE la CREMATORIU! Iata mesajul SFASIETOR de ADIO...

Clipe cumplite in familia lui Catrinel Sandu! Miercuri, tatal vedetei, Nicu Sandu, a fost incinerat, aceasta fiind ultima lui dorinta, iar familia a respectat-o. continuă pe B1

Primul lucru pe care l-a facut Catrinel Sandu, chiar dupa ce tatal ei a murit. E sfasietor

Catrinel Sandu este in doliu. Dupa multiplele drumuri America Romania, o sedere obligat-fortata, data fiind starea grava de sanatate a tatalui ei, suferinta dansatoarei nu s-a incheiat, din contra, a devenit mai accentuata. in aceasta dimineata s-a aflat ca tatal vedetei a incetat din viata seara trecuta. Primul lucru pe care l-a facut Catrinel .

Catrinel Sandu, in DOLIU! LACRIMI SI DURERE pentru tatal sau, la Cimitirul Bellu din Bucuresti! E INCREDIBIL ce va face cu TRUPUL NEiNSUFLETIT...

Catrinel Sandu va respecta ultima dorinta a tatalui sau, care a dorit sa fie incinerat, iar cenusa sa ii fie imprastiata la mosia lor de la tara, la Sarmisegetuza si in SUA, potrivit click. ro.

DOLIU! Lacrimi in familia lui CATRINEL SANDU! A MURIT! ATACUL CEREBRAL a fost FATAL

Catrinel Sandu este in doliu, pentru ca tatal ei a murit duminica seara, dupa ce a fost operat la Spitalul Colentina in urma unui atac vascular cerebral, potrivit click. ro.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )