Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ela Craciun a fost nasa pentru a noua oara

ADPM ADPM,
Ela Craciun a fost nasa pentru a noua oara

Ela Craciun a fost ieri nasa de cununie a unor prieteni apropiati. Ceremonia a avut loc la o biserica din Bucuresti si a fost tinuta de parintele de suflet al vedetei, Emil Caramizaru. continuă pe ADPM

Ela Craciun, vacanta cu familia in locul unde s-a maritat

Ela Craciun a petrecut o vacanta relaxanta alaturi de intreaga familie intr-un loc special, cu o insemnatate aparte pentru ea. Este vorba de locul unde vedeta TV s-a casatorit si a facut nunta in urma cu doi ani. Mai exact, plaja unui cunoscut resort de pe litoralul bulgaresc, aproape de Balchik.

Brazilia a castigat pentru a noua oara Copa America

Brazilia s-a impus cu 3-1 in finala Copa America, jucata pe teren propriu, contra nationalei statului Peru si a castigat din nou trofeul.

Unul din cinci romani a schimbat jobul cu unul mai prost platit. Vezi care au fost motivele pentru o asemenea alegere

Un roman din cinci spune ca a acceptat cel putin o data de-a lungul carierei un job mai prost platit, iar doi din cinci spun ca ar fi dispusi sa accepte un job pe mai putini bani in schimbul altor avantaje pe care le considera mai valoroase, arata datele unui sondaj efectuat de platforma de recrutare online BestJobs. Programul de lucru mai lejer si flexibil, alaturi de posibilitatea de a lucra de acasa, reprezinta principalul motiv sa dea jobul actual pe unul cu salariu mai mic pentru 22% dintre respondentii dispusi sa accepte o astfel de schimbare.

VIDEO Si cu animalele ucise, si cu banii luati. Un gospodar din Alba a fost amendat pentru ca nu avea acte pentru o scroafa omorata de urs

Un gospodar din Paclisa, judeul Alba, a fost amendat de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor pentru ca nu avea documente care sa ateste proprietatea si sanatatea unei scroafe care a fost mancata de urs acum doua zile.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )