Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCENDIAR! AU DIVORTAT dupa trei ani de mariaj! Apropiatii VEDETEI de la Antena 1 au oferit DETALII PICANTE: A facut tot ce a tinut de ea (FOTO)

B1 B1,
INCENDIAR! AU DIVORTAT dupa trei ani de mariaj! Apropiatii VEDETEI de la Antena 1 au oferit DETALII PICANTE: A facut tot ce a tinut de ea (FOTO)

Ramona Olaru, asistenta matinalului de la Antena 1, a divortat dupa trei ani de mariaj alaturi de Bogdan, barbatul langa care spera ca va trai o viata intreaga, potrivit CanCan. continuă pe B1

Panica in Capitala! Un barbat a amenintat ca se arunca in gol cu copilul sau de trei ani

Un barbat din Bucuresti a amenintat miercuri dimineata ca se arunca in gol, cu copilul sau de trei ani. Incidentul s-a petrecut in locuinta acestuia de pe Pache Protopopescu. Politistii de la Secti.

Cel mai mic procent de promovare la Evaluarea Nationala din ultimii trei ani

La Evaluarea Nationala s-a inregistrat cel mai mic procent de promovare din ultimii trei ani, difere.

E OFICIAL! Vedeta a DIVORTAT dupa 3 ani de mariaj. TOTUL a iesit la iveala... (FOTO)

Ramona Olaru, asistenta matinalului de la Antena 1, a divortat dupa trei ani de mariaj. Despartirea de Bogdan, barbatul alaturi de care a sperat ca va trai o viata intreaga, producandu-se la.

VIDEO Stadiul santierelor de autostrazi din tara: De la promisiunile celor 180 de kilometri deschisi in acest an, la scenariul celor doar 43 de kilometri care vor fi deschisi dupa sase ani de lucru

Aproape 43 de kilometri noi de autostrada vor fi deschisi traficului cu siguranta in acest an, doua tronsoane de pe A1 Lugoj - Deva incepute inca din 2013, asta desi la inceputul anului autoritatile de la Transporturi promiteau 180 de kilometri. Acum, pe langa cei 43 de km care ar putea fi gata chiar din iulie-august, Compania de Drumuri mai vizeaza inca 74 km, bazandu-se pe promisiunile constructorilor. Cu toate acestea, observatorii independenti spun ca sansele ca alte tronsoane sa fie deschise sunt aproape nule. Vestile bune? Trei noi santiere au fost deschise in acest an si mobilizarea contructorilor e buna, iar pana in decembrie ar putea incepe constructia in teren pe prima sectiune din autostrada Sibiu - Pitesti.

Divort rasunator in showbizz-ul de la noi. Andreea Antonescu se desparte de sotul ei, dupa 8 ani de casnicie

Andreea Antonescu divorteaza! O prietena apropiata a dezvaluit faptul ca mariajul frumoasei vedete este in paragina. Cu toate ca Andreea Antonescu a sustinut de fiecare data faptul ca relatia cu sotul nu este deloc afectata de distanta, lucrurile stau, de fapt, altfel. Andreea Antonescu divorteaza! Dupa 8 ani de casatorie, una dintre prietenele artistei declara .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )