Libnet.ro
UNICEF

15:45

MOMENTE DRAMATICE pentru Simona Gherghe! DUMNEZEULE MARE, e vorba chiar despre fetita cea mare a vedetei: Din nefericire... (FOTO)

B1 B1,
MOMENTE DRAMATICE pentru Simona Gherghe! DUMNEZEULE MARE, e vorba chiar despre fetita cea mare a vedetei: Din nefericire... (FOTO)

Probleme de sanatate pentru fiica cea mare a Simonei Gherghe, Ana Georgia. INCENDIAR! N-O SA iTI VINA SA CREZI CUM ARATA MIHAELA RADULESCU CAND ERA GRASA! FANII SI-AU FACUT CRUCE GALERIE FOTO) Vineri. continuă pe B1

Simona Gherghe, in lacrimi! S-A iNTAMPLAT AZI cu FETITA EI! Nu vreti sa stiti ce e in sufletul meu

Emotii pentru Simona Gherghe! Vedeta si-a dus ieri fetita, pe Ana Georgia, pentru prima oara la gradinita. Toate au mers bine. o singura zi! NUNTA ANULUI iN SHOWBIZ! DANI OTIL A FOST DAT DE GOL iN.

Momente dramatice la inmormantarea victimei lui Mario Iorgulescu. Ce scria pe crucea lui Daniel Vicol

Dani Vicol, tanarul care si-a pierdut viata in accidentul provocat de catre Mario Iorgulescu, a fost astazi, 12 septembrie, condus pe ultimul drum. Mare le-a fost mirarea in momentul in care cei care l-au iubit pe baiat au vazut ce scria pe crucea sa. Ce a decis familia? Dani Vicol, condus pe ultimul drum Mario .

Simona Gherghe, sunata de la gradinita de educatoarea fiicei sale. Ce i-a spus femeia la telefon: Trebuie sa fiti tare!

Simona Gherghe a trecut printr-un moment dificil chiar in a doua zi de gradinita a fiicei sale. Mama de doi, asa cum obisnuieste sa-si spuna pe retelele de socializare, a stat cu sufletul la gura ziua trecuta si a fost aproape sa clacheze. Ce s-a intamplat cu Ana Georgia? Doar educatoarele au putut sa o .

CONFERINTA ENERGIA IN PRIZA SEPTIMIU STOICA, BRM: OUG 114, un eveniment cu repercusiuni dramatice pentru piata gazelor

OUG 1142018, prin modificarile legislative privind sectorul energiei, a constituit un eveniment cu repercusiuni dramatice, potrivit domnului Septimiu Stoica, presedintele Adunarii Generale a Actionarilor din cadrul Bursei Romane de Marfuri BRM).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )