Libnet.ro
UNICEF

08:00

TRAGEDIE in filmul romanesc! Imagini SOCANTE cu Florin Piersic: Actorul a aparut DESFIGURAT! Milioane de romani se asteapta la ce e mai rau... (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in filmul romanesc! Imagini SOCANTE cu Florin Piersic: Actorul a aparut DESFIGURAT! Milioane de romani se asteapta la ce e mai rau... (FOTO)

Imagini socante cu Florin Piersic! BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL FUEGO! A AJUNS NUMAI PIELE SI OS! IRINA LOGHIN E iN STARE DE SOC GALERIE FOTO) in cel mai recent interviu al vedetei, marele actor a aparut cu. continuă pe B1

Imagini socante surprinse in Romania! Un copil hraneste un urs de la doar cativa centimetri: Dumnezeule, cata inconstienta! (VIDEO)

Imagini socante surprinse in Romania! O fetita, insotita de tatal sau, apare in imagini hranind un urs de extrem de aproape. La un moment dat, copila chiar incearca sa alinte animalul.

Imagini socante surprinse pe Transfagarasan. O fetita hraneste un urs din mana - VIDEO

Imagini socante surprinse pe Transfagarasan, in zona kilometrului 60. O fetita i-a oferit unui urs hrana din mana, riscandu-si viata. Iata imaginile! .

VIDEO Imagini socante filmate pe Transfagarasan. O fetita hraneste un urs, oferindu-i mancare din palma

O fetita hraneste un urs, oferindu-i mancare din mana, alaturi de un barbat, probabil tatal sau, potrivit unor imagini postate pe Facebook. in imagini, filmate pe Transfagarasan, se poate observa, de asemenea, cum copila incearca sa mangaie ursul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )