Libnet.ro
UNICEF

11:46

Una dintre cele mai celebre cantarete din lume SE CASATORESTE: Viitorul ei sot a fost CONDAMNAT pentru crima si tentativa de viol (VIDEO)

B1 B1,
Una dintre cele mai celebre cantarete din lume SE CASATORESTE: Viitorul ei sot a fost CONDAMNAT pentru crima si tentativa de viol (VIDEO)

Artista rap Nicki Minaj se casatoreste. Alesul este nimeni altul decat iubitul vedetei, un individ condamnat pentru crima si tentativa de viol. Tabloidele americane scriu ca artista este indragostita lulea. continuă pe B1

SUA: 15.000 kg de cocaina confiscate in Philadelphia, una dintre cele mai mari capturi din istoria americana

Autoritatile americane au confiscat marti cocaina in valoare de peste un miliard de dolari, de pe un vas din portul Philadelphia, declarand ca aceasta este una dintre cele mai marti capturi de droguri din istoria Statelor Unite, scrie AP News.

Accident de munca mortal la una dintre cele mai mari companii din Prahova

Un barbat in varsta de 44 de ani, angajat la una dintre cele mai mari companii din Prahova, a fost gasit mort la locul de munca. Inspectoratul Teritorial de Munca Prahova a deschis o ancheta.

Digi24: VIDEO. Cazanele Dunarii, in caznele lacomiei. Una dintre cele mai cautate destinatii turistice din Romania risca sa fie ingropata

O plimbare intr-o zona de o frumusete rapitoare - Cazanele Dunarii - se poate incheia cu o concluzie trista: setea de imbogatire rapida ingroapa zona, cu potential urias pentru turism. Preotii fac afaceri cu ambarcatiuni, iar pensiuni si vile ridicate haotic au inghitit decorul superb. Nu mai este spatiu nici pentru faleza pe care sa se plimbe vizitatorii, nici pentru locuri de agrement. Asa ca in afara de o plimbare pe fluviu, oaspetii nu au ce face. Iar statul da si el lovitura de gratie. Fundul Dunarii este plin de mal in partea romaneasca, motiv pentru care navele de croaziera nu trag la noi, ci arunca ancora pe partea cealalta, la sarbi.

Ducesa Kate a avut una dintre cele mai frumoase aparitii de pana acum: ce tinuta a ales pentru Royal Ascot FOTO

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a avut una dintre cele mai apreciate aparitii de pana acum, atragand toata atentia in prima zi a evenimentului Royal Ascot.

Specialistii in marketing, PR si publicitate, printre cele mai mici salarii din regiune

Cele mai mari salarii din regiune pentru cei care lucreaza in marketing, PR si publicitate le incaseaza specialistii din Slovenia, a caror medie salariala neta este de 1. 910 euro, pe luna, potrivit comparatorului salarial Paylab. Sunt urmati de cei din Estonia, cu 1. 650 de euro, lunar, si cei din Lituania, care au un salariu mediu de 1. 635 de euro.

Care sunt cele mai periculoase tari din lume in 2019, potrivit Indicelui Global al Pacii. Pe ce loc se afla Romania

Institutul pentru Economie si Pace IEP), cu sediul in Australia, a publicat Indicele Global al Pacii pentru anul 2019. Romania este in primele 30 cele mai sigure state la nivel international.

O actrita are mari probleme de sanatate din cauza hainelor purtate la filmari

Emma Stone are acum probleme grave de sanatate din cauza unor haine pe care a fost nevoita sa le poarte la filmarile unui nou proiect. Ce s-a intamplat cu actrita? Emma Stone, organe deplasate din cauza hainelor de pe platoul de filmare Emma Stone, una dintre cele mai frumoase actrite din lume, are acum probleme .

Anuntul soc facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan,haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Franta invinge Anglia printr-un autogol dintre cele mai stupide vazute in fotbal

Meciul dintre Franta si Anglia se indrepta spre un 1-1 care convenea de minune nationalei Romaniei cand, la ultima faza fixa a meciului, francezii au dat lovitura printr-un autogol bizar.

IONUT DUMITRU: Dezechilibrul dintre cerere si oferta ne-a urcat inflatia pe cele mai inalte culmi din UE

Presedintele Consiliului Fiscal: Economia tarii noastre risca sa fie vulnerabila in fata schimbarilor de pe pietele internationale Economia tarii noastre risca sa fie vulnerabila in fata schimbarilor de pe pietele internationale, in conditiile in care rata inflatiei a ajuns sa fie cea mai ridicata din UE, considera Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal.

ştiri din Monden

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )