Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai elegante aparitii de la Cannes 2019

ADPM ADPM,
Cele mai elegante aparitii de la Cannes 2019

De la Julianne Moore sau Elle Fanning si pana la Alessandra Ambrosio ori Carla Bruni-Sarkozy, iata care sunt vedetele ce au bifat cele mai elegante aparitii la Cannes 2019! . continuă pe ADPM

Kendall Jenner, Regina Street Style. Cele mai cool aparitii de anul acesta!

Kendall Jenner este una dintre cele mai stylish vedete de peste Ocean si reuseste sa afiseze tinute impecabile nu doar cand paseste pe red carpet, ci si pe. strada! Iata cele mai cool aparitii ale ei de anul acesta! .

Cum s-au imbracat vedetele in timpul zilei la Cannes 2019

Dincolo de aparitiile impecabile de pe covorul rosu, vedetele prezente la Festivalul de Film de la Cannes au si momente de relaxare, iesind la plimbare in haine casual, dar si asa elegante si bine accesorizate. Iata cateva exemple.

Cele mai iubite vedete au sarbatorit aniversarea Sungate Studio

Cele mai iubite vedete din showbiz au participat la evenimentul aniversar al Sungate Studio, oferind aparitii de neuitat. Intrucat tema petrecerii a fost Blonde Ambition Party, multe din celebritatile invitate au purtat peruci blonde.

Salariul mediu net a fost de 3075 lei in martie. Cele mai mari salarii au fost in ITC, iar cele mai mici in industria ospitalitatii

In luna martie 2019, salariul mediu net a fost de 3075 lei, in crestere fata de luna precedenta cu 142 lei +4,8%), au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in ITC 7491 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1752 lei). Fata de martie 2018, cele mai mari cresteri au fost in activitati extractive si in constructii, aceste cresteri depasind 40%.

Destinatiile din sudul Europei, cele mai cautate de romani pentru vacanta de vara. Cat costa zborul dus-intors

Doua treimi dintre romani planuiesc sa isi petreaca vacanta de vara pe litoral. In tara, cele mai cautate destinatii sunt Constanta, Mamaia si Eforie Nord, iar in strainatate, Palma de Mallorca, Barcelona, Paphos si Split, arata studiul realizat de.

Ungaria, Romania si Polonia au cele mai mari cresteri economice din UE

Ungaria, Romania si Polonia au inregistrat cele mai mari cresteri economice din Uniunea Europeana, in primul trimestru al acestui an, arata datele publicate miercuri de institutul european de statistica Eurostat.

Cele mai mari frici ale romanilor, cu privire la schimbarea locului de munca. Ce spune noul studiu

Schimbarea jobului ramane una dintre cele mai stresante etape din viata profesionala a romanilor. Potrivit cercetarii, cea mai mare teama pentru 22% dintre respondenti este ca joburile cele mai bune sunt luat.

[Infografic] Tarile cu cele mai ieftine abonamente Netflix dupa scumpirile de anul acesta

Netflix a marit semnificativ pretul abonamentelor la inceputul acestui an, iar romanii platesc in momentul de fata la fel de mult ca germanii, francezii sau locuitorii celorlalte state din vestul Europei. In schimb, cele mai ieftine abonamente Netflix.

Cele mai ieftine telefoane de la Digi |RCSRDS. Care sunt ofertele de pe site

Compania Digi 124; RCS&RDS a pregatit noi oferte la telefoanele pe care le comercializeaza. Ofertele au fost postate pe site-ul companiei. Cel mai ieftin telefon care poate fi cumparat de pe site-ul Digi este un Allview M9. Acesta poate fi achizitionat cu doar 60 de lei, in varianta in care se alege si unul dintre [] .

CANNES 2019. Horror, Hollywood, crima si mafie cu trio-ul Porumboiu Almodovar Tarantino

La Cannesul de anul asta il avem pe Porumboiu in competitie cu filmul La Gomera, despre coruptie si mafie. Regizorul roman e alaturi de faimosi. Tarantino o poveste despre Golden Age-ul de la Hollywood, Pedro Almodovar o pelicula autobiografica melancolica. Fratii Dardenne sunt prezenti si ei cu un film despre devenirea unui islamist, iar Ken Loach este cu o saga sociala a unei familii sarace. Regizorul roman Adi Voicu e selectionat in Semaine de la Critique cu scurtmetrajul Ultimul drum spre mare. Vezi un teaser pentru Cannes.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )