Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu al galei Oscar 2020

Adevărul Adevărul,
Cele mai neinspirate rochii de pe covorul rosu al galei Oscar 2020

Gala Oscar 2020 incheie oficial sezonul premiilor de la Hollywood, iar pe langa spectacolul de pe scena, unul la fel de important are loc si pe covorul rosu, insa nu toate vedetele reusesc sa surprinda in mod placut. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase rochii de la Premiile Oscar 2020. Charlize Theron a purtat diamante in valoare de 5 milioane de dolari

Gala premiilor Oscar 2020 nu este doar o celebrare a cinematografiei, ci si una a industriei fashion, aparitiile starurilor pe covorul rosu fiind un adevarat spectacol.

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2020: care sunt cele mai proaste filme si interpretari

Cu doar o zi inainte ca Hollywood-ul sa celebreze cele mai bune filme la gala premiilor Oscar 2020, au fost dezvaluite nominalizarile la Zmeura de Aur 2020, trofee ce sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice.

SOC pe COVORUL ROSU! Barbatul cu sute de admiratoare a aparut LA BRATUL ALTEI FEMEI! IUBITA a TURBAT de GELOZIE! (GALERIE FOTO)

Keanu Reeves a incins spiritele aseara, pe covorul rosu de la Oscar 2020. Celebrul actor, indragit de sute de femei, si-a facut aparitia pe covorul rosu alaturi de o femeie care nu este iubita lui.

VIRAL Oscar 2020: cele mai amuzante reactii ale vedetelor la aparitia-surpriza a lui Eminem

Rapperul Eminem a avut o aparitie-surpriza pe scena galei Oscar 2020 si chiar a reusit sa socheze pe toata lumea. Momentul a devenit viral datorita reactiilor starurilor, unele entuziaste, altele foarte contrariate.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Cele mai puternice semne zodiacale. Scorpionii nu se opresc pana nu isi indeplinesc telurile

Astrologii au intocmit o lista cu cele mai des intalnite caracteristici ale fiecarei zodii in parte si astfel au descoperit care sunt cele mai puternice semne zodiacale. Te numeri printre ele? .

Ziua in care coronavirusul a facut cele mai multe victime

Numarul victimelor facute de coronavirus continua sa creasca. Duminica a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe morti, de la inceperea epidemiei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )