Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai sexy aparitii de la petrecerea post-Oscar: vedetele s-au intrecut in rochii extrem de indraznete

Adevărul Adevărul,
Cele mai sexy aparitii de la petrecerea post-Oscar: vedetele s-au intrecut in rochii extrem de indraznete

Vedetele au optat pentru rochii extrem de sexy la traditionala petrecere post-Oscar organizata de revista Vanity Fair. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai frumoase aparitii de la Oscar 2020

Zeci de vedete cunoscute din industria cinematografica si-au facut aparitia pe Red Carpet la ceremonia Oscar 2020, insa doar zece dintre ele au fost incluse in topul celor mai bune aparitii de catre stilistii Harpers Bazaar. Iata cine i-a impresionat.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Ziua in care coronavirusul a facut cele mai multe victime

Numarul victimelor facute de coronavirus continua sa creasca. Duminica a fost ziua in care s-au inregistrat cele mai multe morti, de la inceperea epidemiei.

Stirea asteptata de TOTI romanii: Cele mai intalnite DEFECTIUNI ale centralelor termice si cum pot remediate RAPID! Nu se astepta NIMENI la asta...

Cetralele termice se pot defecta, mai ales pe fondul uzurii, astfel ca trebuie sa fim atenti la toate semnele, potrivit playtech. ro, care a rezumat cele mai frecvente probleme ale acestor sisteme de.

Cele mai frecvente defectiuni ale centralei termice. Cum pot fi remediate rapid si usor

Indiferent de conditiile de afara, specialistii spun ca o centrala termica este binevenita, oricand, indiferent daca stam la bloc sau la casa. Dar, ca fiecare sistem de incalzire, si acestea se pot defecta, dar trebuie sa fim atenti la semne, pentru ca, odata cu uzarea tehnica si morala, acestea incep sa apara. Cele mai frecvente .

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Nominalizarile Zmeura de Aur 2020: care sunt cele mai proaste filme si interpretari

Cu doar o zi inainte ca Hollywood-ul sa celebreze cele mai bune filme la gala premiilor Oscar 2020, au fost dezvaluite nominalizarile la Zmeura de Aur 2020, trofee ce sunt acordate anual celor mai proaste interpretari si productii cinematografice.

FIS Children Trophy si FIS SES 2020, cele mai mari competitii de schi alpin din Romania

Peste o suta de schiori din intreaga lume vor participa la doua dintre cele mai mari competitii de schi alpin organziate la noi in tara. Este vorba despre FIS Children Trophy si FIS SES 2020 Race - doua curse inscrise in caldendarul oficial al Federatiei Internationale de Schi FIS).

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )