Libnet.ro
UNICEF

10:00

CHER, DE NERECUNOSCUT! in ce HAL a ajuns sa arate vedeta, din cauza BOTOXULUI: E pur si simplu DESFIGURATA (FOTO)

B1 B1,
CHER, DE NERECUNOSCUT! in ce HAL a ajuns sa arate vedeta, din cauza BOTOXULUI: E pur si simplu DESFIGURATA (FOTO)

Vedetele fac orice pentru a arata mai bine, dar rezultatele nu sunt mereu tocmai cele asteptate. continuă pe B1

Ce se vede, de fapt, cand treci prin scannerul de la aeroport. Pasagerii au facut reclamatii din cauza detaliilor intime care apar pe ecran

Scannerul de la aeroport, dispozitive ce pot fi gasite pe majoritatea aeroporturilor americane si in cateva noduri importante din lume, reprezinta o prezenta obisnuita peste tot in lume. Cu toate acestea, abia acum au aparut detalii despre tehnologia minune, care vine la pachet cu reclamatiile unor pasageri din cauza detaliilor intime ce apar pe ecran.

CFR Calatori, in colaps din cauza inundatiilor din Romania. Trenurile au intarzieri mari ori chiar sunt blocate pe sine

Situatii grele pentru calatorii CFR. Unele trenuri au ramas blocate, iar sute de oameni asteapta intre statii. Ce anunta ISU Caras-Severin in privinta situatiei inundatiilor? CFR, in colaps: Trenuri blocate din cauza inundatiilor Numeroase trenuri cu 700-800 de calatori au fost oprite intre doua statii din judetul Caras-Severin si Slatina-Timis si Armenis. Copacii au cazut .

S-a trezit peste noapte ca este proprietarul unui castel din cauza unei greseli in acte

Noroc chior din cauza unei greseli birocratice. Un fermier din Tara Galilor s-a trezit peste noapte ca are in proprietate un castel vechi de 800 de ani. Fermierul Gwylim Morris voia sa cumpere o mica.

Japonia impune restrictii in relatiile comerciale cu Coreea de Sud din cauza lipsei de incredere dintre cele doua state

Japonia va impune restrictii in ceea ce priveste exporturile catre Coreea de Sud, din cauza diminuarii increderii intre cele doua state, scrie AP News.

Circulatia feroviara, blocata in vestul tarii din cauza furtunii. Sute de calatori asteapta de ore intregi in trenuri

Sute de calatori sunt blocati de ore intregi in trenuri dupa ce acestea au ramas blocate pe linii din cauza unor copaci doborati de furtuna. Circulatia feroviarape ruta Bucuresti-Timisoara este.

Faze tari: Cum ar fi aratat printesele Disney daca traiau in 2019 si aveau Instagram; Cursa aeriana anulata din cauza unei invazii de gandaci; Cum e viata unei videochatiste

Ce s-a descoperit intr-una dintre cele mai misterioase piramide din Egipt. Ministerul Antichitatilor din Egipt a anuntat vineri. Cum arata femeia care n-a mai mancat de 97 de zile: Traiesc doar cu energia aerului. Audra Bear din Minneapolis, Minnesota, a avut.

FOTO Mii de calatori, in cateva trenuri blocate in Caras-Severin din cauza copacilor cazuti pe firele de contact

Mai multe trenuri cu 700 - 800 de calatori sunt oprite dupa ce intre doua statii din judetul Caras-Severin, respectiv Slatina-Timis si Armenis, copacii au cazut pe firele de contact.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )