Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Premiile Oscar 2020

ADPM ADPM,
Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Premiile Oscar 2020

Imediat dupa ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, vedetele s-au indreptat la petrecerile care se organizeaza anual in cinstea acestei gale. Iata cum s-au imbracat vedetele la afterparty-urile Oscar! . continuă pe ADPM

Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

Noaptea trecuta a avut loc gala de decernare a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului la Hollywood! Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe red carpet! .

Parasite socheaza si scrie istorie la Premiile Oscar! Vezi lista completa a castigatorilor!

Filmul Parasite din Corea de Sud a dominat editia cu numarul 92 a Premiilor Oscar, castigand nu mai putin de 4 Oscaruri, printre care si cele mai importante: Oscar pentru cel mai bun film, Oscar pentru cel mai bun regizor, Oscar pentru cel mai bun film strain si Oscar pentru cel mai bun scenariu.

OSCAR 2020. Istoria categoriilor la Premiile Oscar. Lista completa a nominalizarilor din acest an

Premiile Oscar au debutat prima data in 1929, sub numele de AMPAS Academy of Motion Picture Arts and Sciences) si au fost televizate pentru prima oara in 1953.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor. Ce au facut Parasite, Joker, Judy, Marriage Story

Premiile Oscar 2020 au avut loc in urma cu cateva ore la Los Angeles. Cea de a 92-a editie a venit la inaintare cu mai multe premiere importante in industrie. in aceasta noapte, la Dolby.

Google Assistant are un favorit la premiile Oscar: cine vrea sa castige marele premiu

In cazul in care asistentul virtual al Google ar da premiile Oscar, cu cateva zile inainte de decernare, stie exact catre cine ar merge marele premiu. Deja de cativa ani, Google, Siri si.

Premiile Oscar 2020: Cine sunt castigatorii editiei din acest an

Filmul sud-coreean Parasite a facut istorie la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, dupa ce a castigat patru trofee si a devenit prima productie realizata intr-o limba straina care s-a impus la categoria regina a distinctiilor.

Bancuri cu si despre premiile Oscar: Cum se pot implini aspiratiile unei tinere actrite

O actrita de la Hollywood povesteste unei proaspete cunostinte, venite in vizita, cum s-a cunoscut cu un regizor celebru. - Chiar din primele momente, mi-a spus: daca ma asculti si faci exact ce-ti spun, iti garantez, draga mea, ca in maximum un an vei avea un Oscar. - Si?- Si chiar asa.

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2101 seconds )