Libnet.ro
UNICEF

08:00

Delia, la Asia Express! Cand va aparea artista in emisiunea de la Antena 1 (FOTO)

B1 B1,
Delia, la Asia Express! Cand va aparea artista in emisiunea de la Antena 1 (FOTO)

Noul sezon din Asia Express a inceput de cateva saptamani la Antena 1, iar una dintre vedetele pe care fanii isi doresc sa o vada pe micul ecran este nimeni alta decat Delia. Artista a postat recent. continuă pe B1

Cati romani s-au uitat la primul episod din noul sezon Vlad, care a fost la bataie cu Asia Express

La nivel national, debutul noului sezon Vlad a depasit in audiente reality show-ul de la Antena 1 Asia Express.

CRBL, razbunare muzicala dupa ce Oase a acceptat oferta de co-prezentator la Asia Express: Ca Iuda m-ai tradat

CRBL i-a dat o lectie muzicala lui Oase, alaturi de care anul trecut a castigat concursul Asia Express, de la Antena 1. Pozele cu ei, din marea aventura, sunt aruncate la groapa de gunoi si arse in noul videoclip al cantaretului.

Chef Sorin Bontea, show culinar la Asia Express: Concurentilor nu le-a venit sa creada cand au aflat ce trebuie sa gateasca

Asia Express reprezinta o provocare pentru concurenti carora le sunt testate nu doar capacitatea de a supravietui si de a se adapta in conditii dificile, ci inclusiv talentele culinare. Potrivit ultimei p.

Boala de care sufera sotia lui Razvan Fodor de la Asia Express. Ajung la situatii penibile!

Sotia lui Razvan Fodor a fost prezentatoare de televiziune, dar si concurenta la Asia Express. Aceasta a intampinat o serie de probleme de sanatate inca din timpul sarcinii. Boala de care sufera sotia lui Razvan Fodor de la Asia Express Razvan Fodor este un barbat implinit, atat personal, cat si profesional. Fost prezentator de televiziune, .

Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express. Restul concurentilor se uita cu invidie la ele, desi primesc si ei o multime de bani

Asia Express este unul dintre cele mai iubite show-uri de televiziune de la noi. Vedetele se intrec in cursa pentru un premiu colosal in valoare de 30 000 de euro. Cine sunt vedetele cu cel mai mare salariu de la Asia Express in acest show au intrat 9 perechi de vedete, cu emotii si sperante .

NEBUNIE la ASIA EXPRESS! DA, ESTE iNSARCINATA! SURPRIZA este URIASA (FOTO)

Veste neasteptata pentru una dintre concurentele emisiunii Asia Express! Bloggerita de fashion Alina Ceusan, colega de echipa a lui Carmen Grebenisan, ar fi insarcinata, spun unele surse. Potrivit.

Tensiuni la Asia Express! Conditiile grele si dorinta de a fi pe primul loc ii afecteaza casnicia lui Speak (VIDEO)

Competitia de la Asia Express este mare, iar uneori se pare ca loveste si in cuplul, nu doar intre prieteni. Speak si sotia lui au rabufnit in ultima editie. Cei doi indragostiti si-au aruncat vorbe grele.

Alex Velea primit regeste de Antonia la intoarcerea din Asia Express: Ne-am inchis in casa

Alex Velea si Mario Fresh au fost printre primele vedete care au parasit aventura de la Asia Express. Astfel, pentru celebrul cantaret, despartirea de familie a luat sfarsit intr-un timp relativ scurt, chiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )