Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ele sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut!

ADPM ADPM,
Ele sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut!

Celebra revista Forbes a dat publicitatii lista celebritatilor care au avut cele mai mari incasari pe parcursul lui 2018. Iata in continuare care anume sunt vedetele care au castigat cel mai mult anul trecut! . continuă pe ADPM

Care sunt produsele care s-au scumpit cel mai mult in ultimele 6 luni

Institutul National de Statistica a facut publice cele mai importante scumpiri ale produselor alimentare, in luna iunie a anului 2019, comparativ cu decembrie 2018. Cartofii s-au scumpit cu 37,3%, citricele cu.

Ce i-a surprins cel mai mult la Sofia pe lituanienii care vor aduce cateva zeci de masini electrice si pe strazile Bucurestiului. Cat dureaza in medie o calatorie

Compania lituaniana de inchirieri de masini electrice care intra miercuri oficial in Romania s-a lansat la Sofia la final de 2017 si experienta de acolo este interesanta. A facut un parteneriat cu o companie locala ce instaleaza statii de incarcare, a ajuns sa aiba opt modele electrice diferite si, spre surprinderea celor de la Spark, ponderea femeilor in utilizare este mare in Bulgaria. La Sofia, costul de folosire a masinilor este echivalentul a 80 de baniminut sau de 137 lei pentru un abonament de o zi.

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix

Sezonul trei al serialului Stranger Things a batut recordul pentru cel mai vizionat serial de pe Netflix, cu mai mult de 40 de miliane de vizionari in primele patru zile, dintre care 18 milioane l-ausi.

Cel mai scump mic dejun: cum a incalcat un hotel din Capitala legislatia GDPR. Amenda nu e de neglijat

Pentru firmele si institutiile din Romania, nimic nu este mai usor decat sa incalci prevederile GDPR. Exista cateva institutii care incearca sa te ajute, dar cele mai multe te taxeaza brusc, iar amenzile nu sunt mici. Totul a pornit de la o lista aparent banala care exista la majortiatea hotelurilor pe perioada micului dejun. Aceea .

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a coborat la 3,17%, cel mai scazut nivel din ultimele 4 luni, potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca.

Elina Svitolina: Simona Halep a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult

Ajunsa in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, Elina Svitolina a pierdut de-o maniera categorica partida cu Simona Halep 1-6, 3-6). La finalul disputei, sportiva din Ucraina a precizat: Simona a jucat incredibil azi, nu cred ca se putea mai mult.

Brexit: Ursula von der Leyen, candidata la presedintia Comisiei Europene, spune ca e pregatita sa acorde mai mult timp Londrei pentru a iesi din UE

Candidata la presedintia Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a spus miercuri ca este gata sa ofere mai mult timp Regatului Unit pentru a iesi din UE, daca Londra va cere acest lucru, relateaza AFP.

VIDEO Un barbat a escaladat cu mainile goale cel mai inalt zgarie nori din Londra

Un barbat a escaladat luni, cu mainile goale, cel mai inalt zgarie nori din Marea Britanie, au anuntat politia si societatea care exploateaza cladirea, scrie AFP.

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

Portul Constanta, cel mai mare din estul Uniunii Europene, are nevoie de 280 de milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii feroviare

Infrastructura feroviara din Portul Constanta, cel mai mare din flancul estic al Uniunii Europene, este limitata si invechita si are nevoie de 280,7 milioane de euro, in perioada 2019-2023, pentru a se moderniza, potrivit strategiei de dezvoltare a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )