Libnet.ro
UNICEF

10:30

Haos vestimentar pe Red Carpet la Brit Awards 2020!

ADPM ADPM,
Haos vestimentar pe Red Carpet la Brit Awards 2020!

Daca de obicei la evenimente importante vedetele reusesc sa impresioneze prin tinutele lor, iata ca la Brit Awards 2020, starurile au socat de-a dreptul cu alegerile vestimentare. Si nu intr-un mod pozitiv! Haideti sa vedem impreuna de ce au hotarat criticii de moda ca editia din acest an a Brit Awards a fost un haos vestimentar! . continuă pe ADPM

Brit Awards 2020: lista completa a castigatorilor industriei muzicale din Europa

Decernarea premiilor Brit Awards 2020 a avut loc aseara la Londra. Evenimentul s-a petrecut pe O2 Arena, iar interesul a fost foarte mare. Dincolo de Grammy sau MTV Music Awards, Brit Awards este.

Billie Eilish socheaza dupa ce a castigat cel mai important premiu la Brit Awards 2020: Simt ca lumea ma uraste

2020 este fara doar si poate anul lui Billie Eilish, insa cu toate ca a castigat aseara cel mai important premiu la Brit Awards 2020, celebra artista declara cu lacrimi in ochi sa simte ura din partea lumii! .

Brit Awards 2020: Lista completa a castigatorilor

Premiile industriei muzicale Britanice, BRIT Awards 2020, s-au decernat, marti seara, la Londra, pe O2 Arena. Printre castigatori s-au numarat Dave, Mabel, Lewis Capaldi si Billie Eilish, anunta Mediafax citand BBC. Seara a fost incheiata de un recital al lui Rod Stewart.

Billie Eilish a plans pe scena Brit Awards 2020: M-am simtit foarte urata de oameni in ultima vreme VIDEO

Billie Eilish, in varsta de 18 ani, care a primit premiul pentru Cea mai buna cantareata la Brit Awards 2020, a inceput sa planga pe scena galei in momentul cand i-a fost inmanat trofeul.

Brit Awards 2020: Lewis Capaldi si Dave, marii castigatori ai galei de la Londra

Premiile industriei muzicale Britanice s-au decernat marti pe O2 Arena din Londra. Ceremonia Brit Awards se afla la a 40-a editie, marii castigatori ai serii fiind rapperul Dave si cantaretul scotian Lewis Capaldi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )