Libnet.ro
UNICEF

11:15

Red Carpet la Bilboard Music Awards 2019. Cum s-au imbracat vedetele.

ADPM ADPM,
Red Carpet la Bilboard Music Awards 2019. Cum s-au imbracat vedetele.

Serile trecute, Las Vegas a fost gazda celor mai sonore nume din industria muzicala, prezente la Billboard Music Awards 2019. Iata ce tinute au afisat vedetele pe red carpet! . continuă pe ADPM

Cele mai indraznete tinute de la Billboard Music Awards 2019: Taylor Swift, cea mai apreciata FOTO

Gala de decernare a premiilor Billboard 2019 a oferit ocazia starurilor sa intoarca toate privirile cu tinutele indraznete pe care le-au ales. Cantaretele Taylor Swift 29 de ani), Cardi B 26 de ani) si Ciara 33 de ani) au fost cateva dintre cele mai apreciate de pe covorul rosu.

Madonna, show cu holograme de 5 milioane de dolari la Billboard Music Awards!

Madonna a urcat seara trecuta pe scena Billboard Music Awards 2019 si a avut grija ca momentul ei artistic sa fie unul memorabil! A facut show cu holograme de 5 milioane de dolari! .

Blake Lively e insarcinata a treia oara. Si-a expus sarcina pe red carpet!

Blake Lively si Ryan Reynolds formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai solide cupluri de la Hollywood, iar acum se pregatesc sa devina pentru a treia oara parinti! Iata cum si-a expus frumoasa actrita sarcina pe red carpet! .

Joe Jonas si Sophie Turner, nunta de 600 dolari in Las Vegas dupa Billboard Music Awards!

Joe Jonas si Sophie Turner si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii surpriza desfasurata in Las Vegas. Nunta a costat 600. 000 de dolari si a fost oficiata de o sosie a lui Elvis Presley! Iata aici toate detaliile! .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )