Libnet.ro
UNICEF

14:00

Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

ADPM ADPM,
Red Carpet la Premiile Oscar 2020. A fost cea mai plictisitoare editie?

Noaptea trecuta a avut loc gala de decernare a Premiilor Oscar, cel mai important eveniment al anului la Hollywood! Iata cum au ales vedetele sa se imbrace pe red carpet! . continuă pe ADPM

Cele mai elegante cupluri de la Premiile Oscar 2020

De la Natalie Portman si Menjamin Millepied sau Scarlett Johansson si Colin Jost pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Tom Hanks si Rita Wilson, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2020.

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor. Ce au facut Parasite, Joker, Judy, Marriage Story

Premiile Oscar 2020 au avut loc in urma cu cateva ore la Los Angeles. Cea de a 92-a editie a venit la inaintare cu mai multe premiere importante in industrie. in aceasta noapte, la Dolby.

Make-up si hairstyle la Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase aparitii!

Cel mai important eveiment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, aduce in prim plan nu doar tinute spectaculoase, ci si machiaje si coafuri pe masura! Iata cateva dintre cele mai apreciate look-uri de noaptea trecuta! .

Discursul lui Brad Pitt de la Premiile Oscar 2020 a fost perfect: politic si emotional

Actorul Brad Pitt 56 de ani) a castigat Oscarul pentru rolul secundar din Once Upon a Time in Hollywood, trofeu pe care l-a dedicat copiilor saui. in discursul de acceptare al premiului a facut si o trimitere critica la adresa presedintelui Donald Trump.

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Premiile Oscar 2020

Imediat dupa ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, vedetele s-au indreptat la petrecerile care se organizeaza anual in cinstea acestei gale. Iata cum s-au imbracat vedetele la afterparty-urile Oscar! .

Primele doamne ale Americii. Care a fost cea mai eleganta?

Primele Doamne ale Americii au fost tot timpul admirate de public si s-au aflat in atentia presei de pretutindeni. Va invitam astazi la o retrospectiva a celor mai elegante Prime Doamne din istorie.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului are loc in aceasta noapte, la Los Angeles

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor

Parasite a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2020, cineastul sud-coreean Bong Joon-ho a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar Laura Dern, Brad Pitt, Renee Zellweger si Joaquin Phoenix sunt cei mai buni actori.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )