Libnet.ro
UNICEF

19:30

Vedetele din Romania abandonate de parinti. Au crescut la orfelinate sau au fost infiate de alte familii

Adevărul Adevărul,
Vedetele din Romania abandonate de parinti. Au crescut la orfelinate sau au fost infiate de alte familii

Acum le vedem cu zambetul pe buze, fie la evenimente, fie pe micul ecran, dar au avut de suferit inca din copilarie. Unele dintre celebritatile din Romania au crescut la orfelinat dupa ce parintii le-au abandonat. Unele au fost infiate, altele au avut bucuria de a creste macar langa bunici. continuă pe Adevărul

Un important grup francez inchide doua fabrici din Romania. Ce se va intampla cu angajatii

Grupul francez Lactalis Romania, important producator de lactate, a anuntat ca a hotarat sa inchida doua fabrici din tara noastra - Floreni si Vatra Dornei. Masura concedierii colective presupune desfiintarea a 158 de pozitii. Angajatii concediati vor fi consiliati, se va incerca reincadrarea lor in alte fabrici din Romania, daca vor dori acest lucru. Salariatii afectati de masura concedierii vor primi salarii compensatorii.

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

Alerta pe piata din Romania: 90% dintre mastile de protectie vandute ar fi cu probleme

In Romania, la fel ca in oricare alta tara afectata de pandemie, a crescut enorm cererea pentru masti de protectie. Chiar si statul a intervenit la un moment dat si a dat asigurari ca.

3,6 milioane euro pentru educatia, digitalizarea si IMM-urilor din Romania, avizate de Comisia Europeana

Comisia Europeana a avizat pozitiv trei scheme de sprijin pentru educatie, IMM-uri si digitalizarea intreprinderilor. Este vorba de trei proiecte-pilot gandite ca scheme de sprijin pentru zone greu afectate de criza coronavirus in Romania comunitatile sarace cu scoli fara acces la educatia online, IMM-urile neadaptate inca la noile conditii ale pietei si sectoarele industriale slab digitalizate.

Fiul unui celebru om de afaceri din Romania, retinut de politisti pentru ca ar fi furat haine de firma din mall

Fiul celebrului om de afaceri Georgica Cornu, Andrei, a fost retinut, in noaptea de vineri spre sambata, alaturi de alte trei persoane, toti fiind acuzati ca au furat haine de firma din cele doua mall-uri din Timisoara. Valoarea marfurilor furate se ridica la 14. 000 lei, potrivit anchetatorilor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )