Libnet.ro
UNICEF

19:45

MEGA-SCANDAL la Pro TV! A fost BATUTA CRUNT!

B1 B1,
MEGA-SCANDAL la Pro TV! A fost BATUTA CRUNT!

Concurentii de la celebra emisiune Ferma au inceput sa paraseasca rand pe rand competitia. continuă pe B1

NEBUNIE la Pro TV! Probleme cu legea pentru celebrul FIRICEL din Las Fierbinti... Detalii INCENDIARE despre audierea lui la DIICOT!

Cuzin Toma, actorul care-l interpreteaza pe celebrul personaj Firicel din serialul Las Fierbinti de la Pro TV, a fost audiat, miercuri, in dosarul in care este cercetat penal pentru ca a fost prins drogat si.

DOLIU in televiziune... Superba vedeta de la Pro TV a fost UCISA chiar de sotul ei! S-a CUTREMURAT toata Romania

Anastasia Cecati, actrita cunoscuta in special pentru rolul ei din serialul Las Fierbinti de la Pro TV,a fost ucisa cu bestialitate de sot, in apartamentul in care cei doi locuiau, potrivit.

BATAIE la PRO TV! BRIGITTE NASTASE e la pamant! A lasat-o cu buza UMFLATA! Golanca, perversa, puscariasa! E scandalul momentului

Claudia Pavel a lansat cuvinte grele la adresa rivalei sale Brigitte Nastase, dupa ce in editiile trecute ale emisiunii Ferma a fost acuzata ca s-a culcat cu fostii parteneri ai.

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen: motivul invocat de post

Pro TV anunta ca ar putea iesi din retelele Telekom si NextGen, contractele de retransmisie dintre cablisti si post urmand sa expire in curand.

VIDEO Alex Dima a intrat in gura lui Mircea Badea. Reactia realizatorului Antenei 3, lezat de o declaratie a jurnalistului de la Pro TV

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea s-a simtit jignit de o declaratie facuta de jurnalistul Alex Dima de la Pro TV si a reactionat in stilul caracteristic.

Alex Dima a intrat in gura lui Mircea Badea. Reactia realizatorului Antenei 3, lezat de o declaratie a jurnalistului de la Pro TV VIDEO

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea s-a simtit jignit de o declaratie facuta de jurnalistul Alex Dima de la Pro TV si a reactionat in stilul caracteristic.

Tabacaru: Alina Bica a fost batuta rau. Am transportat-o la spital

Omul de afaceri Cornel Tabacaru a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca Alina Bica era batuta rau cand a ajuns in Costa Rica si ca a dus-o la spital pentru a vedea exact care este starea de sanatate a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )