Libnet.ro
UNICEF

08:00

E oficial! Cine va prezenta ACCES DIRECT! Va fi colegul Simonei Gherghe - LOVITURA pentru Antonia (FOTO)

B1 B1,
E oficial! Cine va prezenta ACCES DIRECT! Va fi colegul Simonei Gherghe - LOVITURA pentru Antonia (FOTO)

Schimbari majore la Acces Direct. Dupa plecare lui Alex Velea, frumoasa Simona Gherghe si-a gasit un nou coleg de prezentare. Dan Capatos a risipit misterul si a dezvalui ca Andrei Stefanescu va deveni. continuă pe B1

BOMBA in showbiz! Cine va prezenta ACCES DIRECT alaturi de Simona Gherghe. ALEX VELEA a primit LOVITURA DE GRATIE (FOTO)

Schimbari majore la Acces Direct. Dupa plecare lui Alex Velea, frumoasa Simona Gherghe si-a gasit un nou coleg de prezentare. Dan Capatos a risipit misterul si a dezvalui ca Andrei Stefanescu va deveni.

Cine l-a inlocuit pe Alex Velea la Acces Direct: Nu ma ajuta fata pentru cazurile sociale

Dupa ce cantaretul Alex Velea 34 de ani) si-a incheiat colaborarea cu Antena 1, acesta a fost inlocuit cu o alta vedeta din showbiz-ul romanesc care, insa, va prezenta doar partea de divertisment a emisiunii Acces Direct, alaturi de Simona Gherghe 40 de ani).

CUTREMUR in showbiz! Alex Velea a fost CONCEDIAT de la ACCES DIRECT din cauza ANTONIEI! DEZVALUIRI-BOMBA

Vestea ca Alex Velea nu mai face parte din echipa Acces Direct a uimit pe toata lumea! in urma acestei decizii au inceput, astfel, sa apara tot felul de speculatii, cum ca ar fi fost concediat. Dar se pare.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Cine are autoturisme pe motorina, primeste BANII inapoi! De ce acte ai nevoie

Veste buna pentru cei care au devenit recent proprietari de masini diesel: Volkswagen a promis o schema de returnare a banilor. Producatorul auto a deschis oficial programul de cumparare si inlocuire a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )