Libnet.ro
UNICEF

21:00

APARITIE NEOBISNUITA la Chefi la cutite! Viorel Lis si Oana au gatit impreuna. Ce au decis juratii (FOTO)

B1 B1,
APARITIE NEOBISNUITA la Chefi la cutite! Viorel Lis si Oana au gatit impreuna. Ce au decis juratii (FOTO)

In editia de marti seara, Chefi la cutite, juratii au avut parte de o surpriza de proportii. Oana si Viorel Lis au venit sa isi arate talentul in bucatarie, insa nu au reusit sa ii convinga pe. continuă pe B1

Din pacate s-a iNTAMPLAT, e vorba de VIOREL LIS: Sotia sa, Oana Lis, a spus care e ULTIMA DORINTA a acestuia dupa MOARTE...

Viorel Lis i-a marturisit sotiei sale de ce se teme cel mai mult dupa ce el va muri. Cu vocea tremuranda, Oana Lis a povestit intr-un interviu ca sotul ei isi doreste ca ea sa isi gaseasca un partener.

Lui Viorel Lis I-A STAT INIMA! Oana este de vina! (FOTO)

Sotia lui Viorel Lis a socat din nou! Fostul edil al Capitalei a ramas uimit! Oana a renuntat la culoarea blond a parului, optand pentru un rosu aprins. Schimbarea de look a fost facuta in anul.

Caru' cu vedete: Andreea Raicu, goala pusca la 41 de ani. A pozat artistic si incitant; Razvan Simion a cerut-o de sotie pe Lidia Buble; Ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa ce moare. Oana este devastata

Nicoleta Luciu s-a operat in secret. Interventia a durat patru ore. Retrasa din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu isi vede de. Melania Trump a ales o tinuta neobisnuita pentru un eveniment dedicat Zilei Recunostintei, iar reactia publicului a fost pe masura. La Casa Alba a fost organizat.

Soc monden! OANA LIS a luat decizia: il paraseste! Cosmar pentru VIOREL LIS (FOTO)

Oana Lis simte nevoia de schimbare, drept dovada este imaginea pe care a postat-o pe retelele de socializare, in care apare mult mai slaba si roscata. Vedeta a impartasit cu prietenii virtuali o fotografie.

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici! Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, fostul primar, Viorel Lis...

Viorel Lis inca sufera din cauza problemelor de sanatate. Potrivit ultimelor declaratii ale sotiei sale, Oana Lis, el a inceput sa nu mai recunoasca oamenii din jurul sau si sa aiba pierderi de memori tot ma.

Suferinta a luat sfarsit... Din pacate, Oana Lis a facut plangand anuntul trist: E vorba de fostul primar, Viorel Lis...

Oana Lis sufera din cauza bolii sotului ei. Viorel Lis a fost operat recent, iar potrivit spuselor Oanei, el se misca greoi si abia mai vorbeste. Chiar daca sotul ei nu mai este in stare sa mearga in clubu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )