Libnet.ro
UNICEF

17:30

Din pacate, acum e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

B1 B1,
Din pacate, acum e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Acest an a fost unui greu pentru Oana si Viorel Lis. in aprilie, fostul edil a suferit un accident vascular cerebral, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in tot acest timp, Oana Lis a dat. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

E ca si mort! Anuntul trist a fost facut de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

DRAMA in televiziune! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

Suferinta s-a sfarsit... Din pacate Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Este o perioada grea pentru Oana Lis si sotul ei, de cand Viorel a suferit o operatie si comunica din ce in ce mai greu. Oana Lis este trista din cauza faptului ca nu are copii, dar nu ii pare rau ca a .

DRAMA in muzica! Celebra cantareata, internata cu forta la psihiatrie: A facut un gest NECUGETAT! Din pacate...

Cantareata Selena Gomez a fost internata, saptamana trecuta, intr-un spital de psihiatrie din Statele Unite dupa ce a suferit o criza emotionala. Artista de 26 de ani a fost spitalizata prima.

Vesti CUMPLITE despre Chef Catalin Scarlatescu! Anuntul despre MOARTE tocmai a fost facut

In timpul vacantei, chef Catalin Scarlatescu a avut parte de o experienta extrem de neplacuta. Acesta a declarat ca era sa moara din cauza unui burger. Am mancat saorma dupa sase ani. E foarte.

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Doliu in muzica populara, milioane de fani sunt in lacrimi: Din pacate vedeta atat de indragita de romani a murit brusc, in urma unui infarct...

Cantaretul de muzica populara Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potrivit.

Vedeta tv a anuntat ca are cancer. Din pacate, nu mai are nicio sansa

Tanara a devenit celebra dupa ce a participat la emisiunea Americas Next Top Model. Jael Strauss a fost diagnosticata cu cancer si medicii i-au spus ca nu are nicio sansa sa se vindece. Vedeta de la Americas.

E bomba momentului in lumea mondena: Din pacate e vorba de Andreea Esca si Andreea Berecleanu...

Andreea Berecleanu si Andreea Esca, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania trec prin momente grele fiindca si-au trimis fiicele la studii in Londra, si ele au plecat impreuna in Italia, potrivit.

ştiri din Monden

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )