Libnet.ro
UNICEF

09:45

EMOTII URIASE LA ACCES DIRECT! Rezultatul testului ADN a stabilit CINE este tatal fetitei Vulpitei

B1 B1,
EMOTII URIASE LA ACCES DIRECT! Rezultatul testului ADN a stabilit CINE este tatal fetitei Vulpitei

Vulpita si Viorel au tremurat de emotii pana laaflarea rezultatului testului ADN, care trebuia sa stabilesca paternitatea fetitei cuplului. Mirela Vaida a fost si ea incercata de emotii cand. continuă pe B1

Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei. Cati bani trebuie sa plateasca postul TV

CNA a decis sa amendeze postul Antena 1 cu suma de 100. 000 de lei, pentru telenovela Vulpita. Aceasta sanctiune vine dupa ce forul a vizionat, vreme de doua sedinte, mai multe fragmente din editii ale emisiunii Acces Direct. Amenda record pentru Antena 1 si Acces Direct, din cauza Vulpitei Sanctiunea a fost votata insa .

Planul SECRET a iesit la iveala! DE CE apar, de fapt, Vulpita si sotul ei, Viorel, in fiecare zi la ACCES DIRECT

Veronica, cunoscuta sub pseudonimul de Vulpita din Vaslui, a devenit extrem de celebra dupa ce a aparut alaturi de sotul ei intr-una dintre editiile de la Acces direct, de pe Antena 1. De atunci, cei doi.

Acces Direct, amenda-record de la CNA pentru telenovela Vulpita: Am vazut un spectacol al degradarii umane

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat Acces Direct, difuzata de Antena 1, cu o suma record, pentru telenovela Vulpita.

Cum justifica Mirela Vaida cazul Vulpita de la Acces Direct: Fara ipocrizie, acesta e scopul oricarei emisiuni. Cat timp un produs are cautare, nu se va opri

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a comentat scandalul generat de telenovela Vulpita, dupa ce cazul celor doi soti din Vaslui a ajuns pe masa CNA si a fost aspru criticat de membrii forului.

Ce s-a intamplat dupa PLECAREA Vulpitei si a lui Viorel, de la Acces Direct? Nimeni NU se astepta la asta (VIDEO)

Vulpita si Viorel, sotul ei, au devenit celebri dupa ce au aparut de nenumarate ori la Acces Direct. Pana acum, Vulpita parea dornica sa se distreze cat mai mult, dar parca acum pare mai indragostita.

S-A AFLAT CATI BANI primeste Vulpita la fiecare FILMARE! ACCES DIRECT i-a adus o AVERE ENORMA!

Antena 1 a profitat din plin de pe urma vietii amoroase incurcate a Vulpitei! Acces Directa fost lider de audienta timp de treisaptamani, dupa cum chiar Mirela Vaida a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )