Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lui Viorel Lis I-A STAT INIMA! Oana este de vina! (FOTO)

B1 B1,
Lui Viorel Lis I-A STAT INIMA! Oana este de vina! (FOTO)

Sotia lui Viorel Lis a socat din nou! Fostul edil al Capitalei a ramas uimit! Oana a renuntat la culoarea blond a parului, optand pentru un rosu aprins. Schimbarea de look a fost facuta in anul. continuă pe B1

HALUCINANT: VIOREL LIS, conectat la aparate! OANA LIS, in DOLIU! Nu mai are nicio sansa

In ciuda problemelor grave de sanatate Viorel Lis nu poate fi dezlipit de jocurile de noroc. Fostul primar al Capitalei isi petrece cea mai mare parte a timpului la aparate, asa cum recunoaste sotia.

Oana tocmai a facut ANUNTUL TRIST despre MOARTEA lui Viorel Lis: ULTIMA lui dorinta

Oana si Viorel Lis sunt impreuna de la sfarsitul anilor 90, fiind unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din tara. Viorel Lis este coplesit de problemele de sanatate si deja se gandeste la.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis! Socant: Oana are deja un nou iubit...

Oana Lis a vrut sa scape de toate grijile pe care problemele de sanatate ale lui Viorel Lis i le-au creat. Pentru a scapa de tensiuni, aceasta a gasit o solutie care pare a incalca juramantul facut la.

Caru' cu vedete: Andreea Raicu, goala pusca la 41 de ani. A pozat artistic si incitant; Razvan Simion a cerut-o de sotie pe Lidia Buble; Ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa ce moare. Oana este devastata

Nicoleta Luciu s-a operat in secret. Interventia a durat patru ore. Retrasa din lumina reflectoarelor, Nicoleta Luciu isi vede de. Melania Trump a ales o tinuta neobisnuita pentru un eveniment dedicat Zilei Recunostintei, iar reactia publicului a fost pe masura. La Casa Alba a fost organizat.

Suferinta a luat sfarsit... Din pacate, Oana Lis a facut plangand anuntul trist: E vorba de fostul primar, Viorel Lis...

Oana Lis sufera din cauza bolii sotului ei. Viorel Lis a fost operat recent, iar potrivit spuselor Oanei, el se misca greoi si abia mai vorbeste. Chiar daca sotul ei nu mai este in stare sa mearga in clubu.

RAMAS BUN, Viorel! E TRAGEDIA momentului: Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Din pacate, Viorel Lis...

Oana Lis, sotia fostului edil al Capitalei Viorel Lis, a facut o marturisire socanta. Ea a dezvaluit ca a fost la un pas de sinucidere. Vedeta a povestit, intr-o emisiune TV, ca a trecut printr-un moment.

Anuntul TRIST a fost facut chiar de medici! Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, fostul primar, Viorel Lis...

Viorel Lis inca sufera din cauza problemelor de sanatate. Potrivit ultimelor declaratii ale sotiei sale, Oana Lis, el a inceput sa nu mai recunoasca oamenii din jurul sau si sa aiba pierderi de memori tot ma.

Oana Lis, anunt naucitor despre starea de sanatate a lui Viorel Lis: Din pacate, acum doua zile...

Fostul primar al Capitalei Viorel Lis are serioase probleme de sanatate. Oana Lis a vorbit la Antena Stars despre starea de sanatate a sotului ei. M-am ocupat mai mult de mine, de familie, de casa mea, de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )