Libnet.ro
UNICEF

16:15

E ca si mort... Da, din pacate anuntul trist a fost facut! Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
E ca si mort... Da, din pacate anuntul trist a fost facut! Oana Lis, in lacrimi: Fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui. continuă pe B1

E ca si mort! Anuntul trist a fost facut de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei de la malul Marii Negre. Flirtul vedetei s-a.

Din pacate, acum e sfarsitul... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Fostul primar Viorel Lis... (FOTO)

Acest an a fost unui greu pentru Oana si Viorel Lis. in aprilie, fostul edil a suferit un accident vascular cerebral, dupa ce cu cateva luni inainte a fost operat de colecist. in tot acest timp, Oana Lis a dat.

Anuntul trist a fost facut de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

DRAMA TOTALA in showbiz! Din pacate e vorba de indragita Mirabela Dauer: Anuntul trist a fost deja facut...

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

DRAMA in televiziune! Medicii au facut anuntul trist, dupa ce a scuipat sange: Din pacate e vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el.

DRAMA in muzica! Celebra cantareata, internata cu forta la psihiatrie: A facut un gest NECUGETAT! Din pacate...

Cantareata Selena Gomez a fost internata, saptamana trecuta, intr-un spital de psihiatrie din Statele Unite dupa ce a suferit o criza emotionala. Artista de 26 de ani a fost spitalizata prima.

Da, din pacate doctorii au dat acum verdictul tragic: Boala actorului Mihai Bendeac e incurabila... Ce decizie s-a luat la X-Factor...

Mihai Bendeac este un actor ambitios, care a fost dispus sa renunte la viata de familie pentru a avea succes. Sufera de depresie, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa reuseasca ceea ce isi propune. Acum, are.

Doliu in muzica populara, romanii sunt in lacrimi: Din pacate indragita vedeta a murit brusc, in urma unui infarct...

O veste trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta,.

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Doliu in muzica populara, milioane de fani sunt in lacrimi: Din pacate vedeta atat de indragita de romani a murit brusc, in urma unui infarct...

Cantaretul de muzica populara Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )