Libnet.ro
UNICEF

16:00

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Momente grele in familia fostului primar bucurestean! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati, in timpul vacantei de la Marea Neagra, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatiile indecente. Cei doi si-a. continuă pe B1

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate persoane din peisajul romanesc de televiziune. Chiar si asa, vedeta implicata si in proiecte de radio si print a vorbit recent despre a renunta la.

S-a terminat! SUFERINTA a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in hohote de PLANS: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Starea de sanatate a lui Viorel Lis este din ce in ce mai grava pe zi ce trece, dar sotia lui Oana i-a fost alaturi la fiecare pas.

Din pacate e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: Da, e vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea a marturist ca a trecut printr-o adevarata drama! Fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, s-a imbolnavit si de hepatita A. Desi a reusit sa.

CA O MUMIE... Oana Lis o ia pe urma lui Viorel! Ultimul selfie arata TOT: Du-te la solar ca esti alba rau... (FOTO)

Oana Lis a avut parte luni de o surpriza neplacuta. Vedeta a publicat o fotografie cu ea, pe Instagram, dar reactia din partea fanilor nu a fost cea scontata.

Adio, totul s-a sfarsit, Oana Lis varsa lacrimi de durere: Care este ultima dorinta a lui Viorel Lis dupa moarte...

In ultima vreme, Viorel Lis s-a luptat cu grave probleme de sanatate, cu care organismul sau nu prea mai are putere sa lupte.

A fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate,fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece prin clipe cumplite, dupa ce in urma cu ceva timp a suferit un atac cerebral. Fostul edil nu mai este acum asa cum ne-a obisnuit, vorbaret si pus pe sotii, ci este retras si comunica cu.

A fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis trece prin clipe cumplite, dupa ce in urma cu ceva timp a suferit un atac cerebral. Fostul edil nu mai este acum asa cum ne-a obisnuit, vorbaret si pus pe sotii, ci este retras si comunica cu.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

Presedintele Trump a facut anuntul mult asteptat: Declara zidul dintre SUA si Mexic o urgenta nationala

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat, vineri, ca va declara constructia zidului de la granita cu Mexic drept o urgenta nationala, ocolind astfel Congresul din procedura de obtinere a finantarii, po.

Anca Serea si Adi Sina, din nou parinti. Tocmai au facut anuntul

Cuplul Brangelina made in Romania, din nou parinti. Anca Serea se pregatesc sa devina din nou parinti. Frumoasa bruneta a declarat isi mai doreste doi copii, inca mai am fantezii cu Adi. Spre.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )