Libnet.ro
UNICEF

14:15

Oana Lis A COMIS-O din nou! Blondina, PRINSA cu SANII pe dinafara! Viorel era sa faca INFARCT cand a vazut imaginile DEOCHEATE (FOTO)

B1 B1,
Oana Lis A COMIS-O din nou! Blondina, PRINSA cu SANII pe dinafara! Viorel era sa faca INFARCT cand a vazut imaginile DEOCHEATE (FOTO)

Oana Lis pare sa se simta extrem de sexy, chiar si la 40 de ani. AU APARUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT Blondina nu a tinut insa cont de varsta si a aparut intr-o ipostaza. continuă pe B1

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

E ca si mort! OANA LIS a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lisar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unuia dintre ei a descoperit conversatii deocheate.

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Vesti proaste pentru Viorel Lis. Fostul edil are mari probleme de sanatate. Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui. Odata cu aparitia bolii, au.

A fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi. Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral.

Salvati Copiii: Educatia, sacrificata din nou! 280.000 de copii nu urmeaza nicio forma de invatamant

Organizatia Salvati Copiii Romania critica, marti, rectificarea aprobata de Guvern, avertizand ca tot de la Educatie sunt taiate sume de bani si precizand ca peste 280. 000 de copii din tara noastra nu urmau, in anul scolar 2017-2018, nicio forma de.

O eleva eliminata de la bacalaureat a castigat in instanta dreptul sa dea din nou examen

O absolventa de liceu din judetul Alba si-a castigat in instanta dreptul sa dea examenul de bacalaur.

LIVEVIDEO Opozitia rusa, cu aproape toti liderii in inchisoare, protesteaza din nou in centrul Moscovei 40.000 de oameni au iesti in strada Politia a ridicat peste 160 de manifestanti

Circa 50. 000 de persoane s-au adunat sambata la Moscova pentru a protesta fata de excluderea candidatilor opozitiei la alegerile locale din septembrie, potrivit ONG Compteur Blanc, specializat in estimarea numarului manifestantilor, scrie AFP. 15 Numarul protestatarilor a fost de aproximativ 50. 000, potrivit ultimelor estimari. Politia a ridicat pana acum 162 manifestanti.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )