Libnet.ro
UNICEF

12:01

Oana Lis, PRINSA de Viorel in PAT CU ALTUL! Reactia VIOLENTA a fostului edil (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Oana Lis, PRINSA de Viorel in PAT CU ALTUL! Reactia VIOLENTA a fostului edil (FOTO, VIDEO)

Oana Lis a postat pe Facebook un clip video, dar a fost surprinsa de sotul ei. Vedeta si-a socant din nou prietenii virtuali cu un clip care il surprinde intr-o ipostaza neobisnuita pe sotul ei,. continuă pe B1

Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul s-a confirmat: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Probleme grave de sanatate pentru fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, sotia acestuia plangandu-se ca el a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui.

E ca si MORT! Oana Lis face anuntul trist, in LACRIMI: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Desi Viorel Lis, fostul edil al Capitalei a avut grave probleme de sanatate in ultima perioada, sotia sa, Oana Lis pare mai degraba tanara si nelinistita.

Oana Lis declaratie SOC, dupa ce a devenit studenta: Mi-e mila de oamenii astia

Oana Lis e studenta la Facultatea de Psihologie si ii place foarte mult sa participe la cursuri! Aceasta profita de studentie, asa ca are o multime de beneficii. Oana Lis frecventeaza cursurile de zi,.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis A FACUT ANUNTUL in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana si Viorel Lis trec prin clipe grele dupa ce starea de sanatate a fostului primar al Capitalei s-a agravat. Viorel Lis a fost operat in urma cu cateva luni si acum comunica din ce in ce mai.

Acesta a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in LACRIMI: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis se confrunta cu mari probleme de sanatate dupa ce, anul trecut, a suferit un atac cerebral. Daca inainte era extrem de vesel si dezinvolt, acum fostul primar al Capitalei a stat retras.

ştiri din Monden

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )