Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ramas bun, Viorel...Sotia sa, Oana Lis, a facut anuntul trist in hohote de plans: Din pacate fostul primar Lis...

B1 B1,
Ramas bun, Viorel...Sotia sa, Oana Lis, a facut anuntul trist in hohote de plans: Din pacate fostul primar Lis...

Drama continua in familia Lis, dupa ce Oana a socat scena publica cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! Astfel, complexata de kilogramele in plus, Oana Lis a. continuă pe B1

DURERE in muzica populara! Ne despartim de MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebrul cantares Ionut Dolanescu a prezentat fanilor virtuali programul concertului sai spectaculos din noaptea de Revelion. Artistul promite un show de zile mari, in ton cu momentele unice care insotesc.

Soc monden! OANA LIS a luat decizia: il paraseste! Cosmar pentru VIOREL LIS (FOTO)

Oana Lis simte nevoia de schimbare, drept dovada este imaginea pe care a postat-o pe retelele de socializare, in care apare mult mai slaba si roscata. Vedeta a impartasit cu prietenii virtuali o fotografie.

Din pacate s-a iNTAMPLAT, e vorba de VIOREL LIS: Sotia sa, Oana Lis, a spus care e ULTIMA DORINTA a acestuia dupa MOARTE...

Viorel Lis i-a marturisit sotiei sale de ce se teme cel mai mult dupa ce el va muri. Cu vocea tremuranda, Oana Lis a povestit intr-un interviu ca sotul ei isi doreste ca ea sa isi gaseasca un partener.

RAMAS BUN, Viorel Lis... Anuntul TRIST e facut chiar de Oana Lis: Da, din pacate e vorba de fostul primar...

Drama continua in familia Lis! Oana a socat cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si despre sinucidere! Complexata de kilogramele in plus, exact in perioada in care Viorel Lis a.

Da, va deveni tata! Actorul Mihai Bendeac a facut anuntul bomba: Ce au decis cei de la X-Factor!

Mihai Bendeac 35 de ani) a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul emisiunii X-Factor, difuzata marti, 23 octombrie, anunta click. ro. Se pare ca etapa auditiilor a fost una foarte emotionanta pentru.

SOC la Antena: RAZVAN SIMION, in al noualea cer! LIDIA BUBLE a facut anuntul! Fanii sunt ULUITI (FOTO)

Lidia Bublea creat isterie pe retelele de socializare, dupa ce a facut public un mesaj, dar si o poza cu iubitul ei, Razvan Simion. Deocamdata, doar 3, a comentat celebra cantareata. Dupa.

ştiri din Monden

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )