Libnet.ro
UNICEF

20:45

Totul s-a TERMINAT... Oana Lis tocmai a facut anuntul TRIST: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

B1 B1,
Totul s-a TERMINAT... Oana Lis tocmai a facut anuntul TRIST: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis se simte tot mai rau dupa atacul cerebral suferit in urma cu cateva luni. Sotia sa, Oana Lis, a povestit ca fostului edil ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lui Viorel. continuă pe B1

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de medici, OANA LIS e in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Problemele de sanatate ale lui Viorel Lis sunt departe de a se fi incheiat. Potrivit unor dezvaluiri realizate de sotia sa, Oana Lis, fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai.

E ca si MORT... De data asta e adevarat... ANUNTUL TRIST a fost facut, OANA LIS in lacrimi: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

BOMBA in SHOWBIZ! OANA LIS, prinsa in fapt! Nu a mai facut de mult asta cu VIOREL: Detalii incendiare din DORMITOR

Oana Lis trece printr-o grea incercare din cauza problemelor grave de sanatate pe care le are Viorel Lis. Cu toate acestea ea recunoaste ca este o femeie puternica si incearca sa faca situatiei. in ciuda.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )