Libnet.ro
UNICEF

21:45

Viorel Lis A CEDAT: Din pacate anuntul trist a fost facut, iN LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

B1 B1,
Viorel Lis A CEDAT: Din pacate anuntul trist a fost facut, iN LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Viorel Lis a avut parte, in ultima perioada, de grele incercari, prilejuite de problemele de sanatate, dar fostul edil al Capitalei pare sa fi trecut peste ele. continuă pe B1

Din pacate, anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul S-A CONFIRMAT: Da, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Problemele de sanatat nu-i dau pace fostului edil general al Capitalei, Viorel Lis. BOMBA iN ROMANIA! ELODIA, GASITA iN CONGELATORUL LUI CIOACA!? LA ASTA NU SE ASTEPTA NIMENI Recent, acesta a inceput.

DESPARTIRE dureroasa de Nelu Ploiesteanu! Fanii nu-l vor uita niciodata! Din pacate totul A FOST CONFIRMAT

Dramele din ultima perioada l-au determinat pe marele lautar Nelu Ploiesteanu sa ia o decizie radicala! Artistul a decis in urma cu cateva luni sa renunte la agitatia din Capitala si sa se retraga.

Vestea NEAGRA A ZILEI: Oana Lis a aprins LUMANAREA! Din pacate a MURIT...

Oana Lis a fost foarte afectata de moartea unui important lider PNTCD. Vedeta a distribuit o stire despre moartea lui RemusOpris.

Anuntul soc facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan,haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Paves Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

DRAMA in muzica: Lacrimi pentru Carmen Serban! Medicii au aplicat RESUSCITAREA! Din pacate...

Carmen Serban a oferit ultimele informatii despre starea de sanatate a tatalui sau. De Paste am fost la tata, acum o saptamana am fost tot la tata. L-au operat lunea trecuta, l-au resuscitat martea.

PROTECTIA CONSUMATORULUI: Doua cantine din Portul Constanta au fost inchise

Doua cantine din Portul Constanta au fost inchise temporar de Comisariatul Judetean de Protectia Consumatorilor CJPC), dupa ce au fost descoperite mai multe deficiente, printre care produse expirate sau depozitate necorespunzator. Astfel, au fost date amenzi in valoare de peste 60. 000 de lei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )