Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorel Lis A CEDAT: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

B1 B1,
Viorel Lis A CEDAT: Din pacate, anuntul trist a fost facut, in LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Desi s-a confruntat cu grave probleme de sanatate, Viorel Lis a reusit, recent, sa uimeasca intreaga lume mondena autohtona. continuă pe B1

Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut chiar de Oana Lis! Pana la urma totul S-A CONFIRMAT: E vorba de fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, se confrunta cu grave probleme de sanatate. El a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin, una dintre cele mai indragite persoane din showbizul romanesc, a trecut plin clipe grele! Zana Surprizelor a vorbit in premiera despre interventia chirurgicala delicata pe care a trebuit sa o.

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in lacrimi: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Momente grele in familia fostului primar bucurestean! Oana Lis ar fi flirtat cu barbati, in timpul vacantei de la Marea Neagra, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatiile indecente. Cei doi si-a.

Oana Lis a spart PUSCULITA de ziua lui Viorel Lis! Blondina i-a dat voie sa joace banii la... PACANELE

Viorel Lis implineste marti varsta de 74 de ani, ocazie cu care sotia sa, Oana Lis, i-a pregatit o surpriza. Blondina i-a permis fostului edil al Capitalei sa mearga acolo unde ii place cel mai mult: la.

ADIO, Fuego! SOC in lumea muzicii! Anuntul TRIST tocmai a fost facut

Fuego este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania! El a devenit cunoscut in urma cu multi ani si inca rezista cu brio in lumea muzicii. Celebrul cantaret Paul Surugiueste unul.

Socant! Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate persoane din peisajul romanesc de televiziune. Chiar si asa, vedeta implicata si in proiecte de radio si print a vorbit recent despre a renunta la.

Plangere penala impotriva clinicii de infrumusetare din mall. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, la Iasi, ca pe numele societatii din Bucuresti in care functiona un salon de infrumusetare in care se fac interventii estetice ilegale va fi.

O fetita de sapte luni a cazut in lacul din Parcul IOR. A fost scoasa din apa de tatal sau cu putin inainte de interventia echipajului SMURD

Un bebelus de sapte luni a cazut luni in lacul din Parcul IOR din Capitala. Micuta a fost scoasa din apa la scurt timp de catre parinti, a afirmat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al Inspectoratului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )