Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cine este Alexandra Anghel, iubita vloggerului COLO, retinut pentru instigare la viol (VIDEO)

B1 B1,
Cine este Alexandra Anghel, iubita vloggerului COLO, retinut pentru instigare la viol (VIDEO)

Alexandu Balan, vloggerul bucurestean de 28 de ani, a fost retinut de Politie, marti seara, sub acuzatia de instigare la viol pe canalul sau de Youtube, urmarit de peste 850. 000 de oameni. Desi este intr-o r. continuă pe B1

Marcel Vela reactioneaza in cazul vloggerului Colo: Trag un mare semnal de alarma parintilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, reactioneaza in cazul vloggerului Colo, cercetat pentru instigare la violenta impotriva minorelor, si trage un mare semnal de alarma parintilor. El le cere sa supravegheze activitatea din online a copiilor si sa semnaleze atunci cand constata orice fel de abateri de la normalitate.

Cine este, de fapt, nepoata lui Marcel Ciolacu. Scandalul care zguduie scena politica

Nepoata presedintelui Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a ajuns sa fie angajata pe merit la Institutul Cultural Roman, dupa cum sustine politicianul. Cine este nepoata lui Marcel Ciolacu si unde a fost angajata. Scandalul care zguduie scena politica Marcel Ciolacu a facut declaratii vizavi de angajarea nepoatei sale, Andreea, la Institutul Cultural Roman. Seful PSD spune .

Ministrul de Interne, Marcel Vela intervine in scandalul vloggerului Colo. Ce mesaj a transmis parintilor

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a areactionat miercuri, printr-un mesaj transmis pe Facebook, dupa scandalul provocat de vloggerul Colo care a instigat la violenta pe internet. Alexandru Balan, vloggerul.

Vloggerul COLO, retinut pentru instigare la viol. Alexandru Balan risca multi ani de inchisoare (FOTO, VIDEO)

Alexandru Balan, vloggerul cunoscut sub numele de Colo a fost retinut de Politie, marti seara, sub acuzatia de instigare la violenta, dupa ce, pe canalul sau de Youtube urmarit de peste 850. 000 de oameni) ac.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )